GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι "κομμένοι" στον... Καμμένο

Σε κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και της γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης που...


Σε κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και της γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης που...
θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου την ερχόμενη εβδομάδα, θα αποφασιστεί η στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα διεκδικήσουν τους δήμους Αθηναίων και Πειραιώς με υποψηφιότητες βουλευτών του κόμματος, ενώ αναμένουν εξελίξεις στις περιφέρειες.
Συγκεκριμένα στο δήμο Αθηναίων θα υποστηριχθεί η υποψηφιότητα του βουλευτή του κόμματος Βασίλη Καπερνάρου, ενώ στον Πειραιά θα υποστηριχθεί ο βουλευτής Παναγιώτης Μελάς.
Ήδη νωρίτερα ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ ανακοίνωσε ότι το κόμμα του θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εφόσον «καταθέσει την κομματική του ταυτότητα και παραμείνει συνεπής στις δηλώσεις του κατά των Μνημονίων και των μνημονιακών πολιτικών»
Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες περιμένουν απάντηση από τον Γιάννη Δημαρά για την περιφέρεια Αττικής, και εάν ο συνεργαζόμενος με τους Ανεξάρτητους Ελληνες βουλευτής απαντήσει αρνητικά, τότε πιθανότατα θα στηριχθεί η υποψηφιότητα του Νίκου Νικολόπουλου.
Στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ με την γραμματεία Αυτοδιοίκησης θα συζητηθεί επίσης το ενδεχόμενο στήριξης της υποψηφιότητας του εκ Κοζάνης Θ. Καρυπίδη, για την Δυτική Μακεδονία, τον οποίο δεν θα στηρίξει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ. airetos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση