GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξανά «εκτός» ο Μπαϊράμι

Χωρίς δύο από τα «όπλα» του θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Αστέρα Τρίπολης, αφού τόσο ο Μέντες όσο και ο Μπαϊράμι κόπηκαν από τ...


Χωρίς δύο από τα «όπλα» του θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Αστέρα Τρίπολης, αφού τόσο ο Μέντες όσο και ο Μπαϊράμι κόπηκαν από την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες.
Ο μεν Μέντες προπονήθηκε ατομικά και είναι ανέτοιμος, ο δε Μπαϊράμι ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κατά τη διάρκεια της προπόνησης με συνέπεια να εγκαταλείψει. Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής, ενώ η κατάσταση της υγείας του Σουηδού θα επανεκτιμηθεί ώστε να γίνει γνωστό το ακριβές διάστημα της απουσίας του.
Ελπίδα όλων στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι φυσικά να αποδειχθεί πως ο τραυματισμός είναι επιπόλαιος, καθώς ο Μπαϊράμι είχε μόλις αρχίσει να επιστρέφει δυναμικά, δείχνοντας μερικά καλά στοιχεία μετά από πολύμηνη απουσία.
Για να περάσουμε στα ευχάριστα τώρα, κανονικά προπονήθηκε ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος όμως δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αφού όλα δείχνουν πως στόχος του Αναστασίου είναι να τον έχει απόλυτα έτοιμο στο επόμενο παιχνίδι, αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Μουζακίτης, Πράνιτς.
Αναλυτικά η εικοσαμελής αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Αναστασόπουλος, Αμπεΐντ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση