GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Καπερνάρου στον Κακλαμάνη

Τη δική του απάντηση στην πρόσκληση του Νικήτα Κακλαμάνη για συστράτευση όλων των υποψήφιων δημάρχων της Αθήνας σε κοινό μέτωπο για ...


Τη δική του απάντηση στην πρόσκληση του Νικήτα Κακλαμάνη για συστράτευση όλων των υποψήφιων δημάρχων της Αθήνας σε κοινό μέτωπο για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα έδωσε ο Βασίλης Καπερνάρος.
Καλωσορίζουμε τον κ.
Κακλαμάνη
κ.Κακλαμάνη,
Όπως ανέφερα και στην χθεσινή δήλωσή μου που συνόδευε την επιστολή μου προς τον Δήμαρχο του Λονδίνου, περίμενα πολλές ημέρες την αντίδραση του κ.Καμίνη, αλλά και όλων των συνυποψηφίων, κατά των ανιστόρητων και προσβλητικών για τον ελληνικό Πολιτισμό, δηλώσεων του Μπόρις Τζόνσον.
Χαίρομαι που αντιδράσατε και σας καλωσορίζω στον κοινό αγώνα. Σας γνωστοποιώ την πρόθεση ,τόσο την δική μου όσο και ολόκληρου του συνδυασμού μας, να συνταχθούμε στη μάχη για τον επαναπατρισμό των γλυπτών του Παρθενώνα μας. Η δέσμευσή μου αυτή ισχύει σε κάθε περίπτωση. Περιμένω την ίδια δέσμευση από ολους τους συνυποψηφίους και εύχομαι ολόψυχα σε αυτές τις εκλογές, επιτέλους, να κερδίσει η Αθήνα μας.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση