GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άσχημα χαρακτήρισε τα φετινά μονοθέσια ο Αλόνσο

Στις αλλαγές των κανονισμών του πρωταθλήματος της Formula 1 και κατ’ επέκταση στις νέες μπροστινές αεροτομές αναφέρθηκε ο... Φερνάντο Α...

Στις αλλαγές των κανονισμών του πρωταθλήματος της Formula 1 και κατ’ επέκταση στις νέες μπροστινές αεροτομές αναφέρθηκε ο... Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος τόνισε πως έχουν κάνει… ασχημότερα τα φετινά μονοθέσια.

Ακόμη, ο δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού αναφέρθηκε στον ομόσταβλό του, Κίμι Ραϊκόνεν, χαρακτηρίζοντας τον Φινλανδό πιλότο ιδιαίτερα ταλαντούχο.

«Τα μονοθέσια είναι πιο άσχημα. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τους φίλους μας και με τους εαυτούς μας πάνω από όλα. Δεν είναι ωραία επειδή οι άνθρωποι παρακολουθούν το πρωτάθλημα της Formula 1 για την αεροδυναμική, την τελειότητα στην απόδοση και την τεχνολογία. Όταν βλέπεις αυτές τις μπροστινές αεροτομές δεν σου έρχονται στο μυαλό όλα τα παραπάνω. Νομίζω ότι θα βρούμε διαφορετικές λύσεις. Οι μηχανικοί είναι έξυπνοι για να κάνουν ένα μονοθέσιο και γρήγορο και όμορφο», ήταν τα λόγια του Ισπανού πιλότου για να αναφερθεί στη συνέχεια στον ομόσταβλό του, Κίμι Ραϊκόνεν:

«Νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και είναι μεγάλο κίνητρο για μένα αρχικά και έπειτα για την ομάδα, η οποία ξέρει πως αν δώσει ένα καλό μονοθέσιο στον Κίμι, τότε θα πάρει ένα καλό αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση