GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή Αχιλλέα Μπέου προς τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας

Σήμερα πληροφορήθηκα τις δηλώσεις του προέδρου της Σούπερ Λίγκας κ. Μώραλη από τα ΜΜΕ σχετικά με την...


Σήμερα πληροφορήθηκα τις δηλώσεις του προέδρου της Σούπερ Λίγκας κ. Μώραλη από τα ΜΜΕ σχετικά με την...
απόφαση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας με τις οποίες συμφώνησε φυσικά και η ΕΠΟ. Ότι δηλαδή τα έγγραφα που στέλνονται από την ΟΥΕΦΑ χαρακτηρίζοντας αγώνες ως ύποπτους, δεν είναι αξιόπιστα και γι αυτό μη αξιοποιήσιμα. Χαρακτηριστικές άλλωστε ήταν οι δηλώσεις του κ. Γιάννη Μώραλη: «Οι φάκελοι είναι αμφιβόλου εγκυρότητας», «Τα ματς κακώς χαρακτηρίζονται στημένα», «κακώς σπιλώνονται ονόματα ανθρώπων χωρίς αποδείξεις».

Συγχαρητήρια για την απόφασή σας αυτή. Συγχαρητήρια που αποφασίσατε το αυτονόητο.
Πως είναι δυνατό μία κόλλα χαρτί που αναφέρει μία υποψία χωρίς αποδείξεις να αποτελεί στοιχείο που να οδηγεί σε διώξεις και τιμωρίες ομάδων και ανθρώπων.
Με μία τέτοια κόλλα χαρτί με τύλιξαν πριν από δύο χρόνια στέλνοντας με φυλακή, με ένα τέτοιο χαρτί με «δικάζουν» δυο χρόνια τώρα δημοσιογράφοι και μάλιστα και καναλιού που ανήκει σε έναν από τα μέλη που αποφάσισαν ότι τα έγγραφα αυτά δεν είναι αξιόπιστα.
Με αυτά λοιπόν τα αναξιόπιστα έγγραφα επιχείρησαν να μου καταστρέψουν την οικογενειακή, επαγγελματική και κοινωνική μου ζωή και έρχονται τώρα όλοι και ανακαλύπτουν την αναξιοπιστία ή τη γελοιότητα αυτών των εγγράφων που έστειλαν έναν άνθρωπο φυλακή και μία υγιέστατη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Βόλου στην ερασιτεχνική κατηγορία,
Αν και το κακό που μου έκαναν δεν αποκαθίσταται εύχομαι έστω και τώρα που όλοι διαπιστώνουν την αδικία, να αποκατασταθεί τουλάχιστον αυτή.
Αναρωτιέμαι όμως γιατί η αυτονόητη και έντιμη θέση της Σούπερ Λίγκας και της ΕΠΟ έγινε με καθυστέρηση δύο ετών

Αχιλλέας Μπέος
Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου
Κοινοποίηση: Πρόδρο ΕΠΟ κ. Γιώργο Σαρρή
 e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση