GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απροστάτευτος πλέον ο Άρης

Όλο και πιο σκούρα είναι τα πράγματα στον Άρη! Το μεσημέρι της Δευτέρας το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απάντησε αρνητικά στο αίτημα τη...


Όλο και πιο σκούρα είναι τα πράγματα στον Άρη!
Το μεσημέρι της Δευτέρας το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ΠΑΕ για τη διατήρηση της προσωρινής διαταγής.
Το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα των Θεσσαλονικέων για αναβολή (πήρε νέα δικάσιμο στις 24 Μαρτίου), αλλά ανακάλεσε την προσωρινή διαταγή που τους προστάτευε από τους πιστωτές του.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Άρης να κινδυνεύει από πρώην ποδοσφαιριστές που έχουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών, όπως ο Θέμης Κουλουχέρης και φυσικά με κατάσχεση από το Δινεγή Λακκώματος, που αντιδίκησε με την παρουσία της δικηγόρου Αγγελικής Μόκκα.
Παρέμβαση κατά των «κίτρινων» έκανε και ο δικηγόρος των Κούπερ,Τόχα, Κατσαβάκη, Καζναφέρη, Βελλίδη και Ιάκομπ. Δεν κινδυνεύουν άμεσα από τους Φατί, Σανκαρέ και Καστίγιο, των οποίων το αίτημα για επιβολή ποινών εκδικάζεται αύριο στο διαιτητικό της ΕΠΟ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση