GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρ. Μακρή: "Ελέγξτε και τους κομματικούς φίλους του πρωθυπουργού"

Με το ζήτημα της λαθρεμπορίας καυσίμων άρχισε την δευτερολογία της η τομεάρχης Ανάπτυξης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βουλευτής Ν. Κοζάν...


Με το ζήτημα της λαθρεμπορίας καυσίμων άρχισε την δευτερολογία της η τομεάρχης Ανάπτυξης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή. Η σοβαρότητα και σημαντικότητα του θέματος...

απαιτεί υπεύθυνη στάση από τους Κυβερνώντες και δεν επιτρέπει την καπήλευση των δικαστικών επιτυχιών από το Πρωθυπουργικό γραφείο.

Απευθυνόμενη προς τους Βουλευτές της ΝΔ, η κ. Ραχήλ Μακρή τόνισε: "Αντί να έρχεστε, λοιπόν, εδώ με επίπλαστο χαμόγελο και να καπηλεύεστε το έργο της δικαιοσύνης, καλό θα ήταν να φροντίσετε να κάνετε τη δουλειά σας " και επανέλαβε την μόνη βιώσιμη, ουσιαστική και υλοποιήσιμη λύση που είναι η εγκατάσταση συστήματος εισροών εκροών σε όλη την αλυσίδα διακίνησης πετρελαίου από τα διυλιστήρια μέχρι τα πρατήρια. Λύση, την οποία, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν επανειλημμένα καταθέσει και η Συγκυβέρνηση παρουσιάζει ανικανότητα να εφαρμόσει.

Παρόλο που η τομεάρχης Ανάπτυξης έχει θίξει κατ' επανάληψη το πρόβλημα μέσω του κοινοβουλευτικού της ελέγχου η Κυβέρνηση υπεκφεύγει από την πάταξη της λαθρεμπορίας και δεν θίγει επιχειρηματικά συμφέροντα εμπορίας πετρελαίου, τα οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα εμφανίζονται να διατηρούν στενές σχέσεις με το μέγαρο Μαξίμου. Αντ' αυτού για να «γεμίσει» το δημόσιο ταμείο προτιμά να επιδίδεται σε κυνήγι μισθωτών και συνταξιούχων, στερώντας τα φάρμακα ακόμα και από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως οι καρκινοπαθείς.

Στο πλαίσιο αυτό η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή συνεχίζοντας την τοποθέτηση της και επιθυμώντας να διασφαλιστούν τα εργασιακά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα των υπαλλήλων του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου κάλεσε τον Υπουργό να αποδεχτεί την προτεινόμενη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες τροπολογία.

Κλείνοντας η κ. Ραχήλ Μακρή παρατήρησε ότι και βουλευτές της Συγκυβέρνησης συντάσσονται με τις θέσεις, που η ίδια έχει εκφράσει από την αρχή επεξεργασίας του νομοσχεδίου. Επιπρόσθετα στηλίτευσε την πρακτική του Υπουργείου Εσωτερικών να περνά τροπολογίες του εκλογικού νόμου σε άσχετο νομοσχέδιο και να επικαλείται την πίεση χρόνου ενώ οι συγκεκριμένες διατάξεις θα μπορούσαν να συζητηθούν σε νομοθέτημα αρμοδιότητας του, που ήδη βρίσκεται στις επιτροπές της Βουλής. Χαρακτηριστικά η κ. Μακρή ανέφερε: "Φροντίστε να νομοθετείτε με το σωστό τρόπο και στο σωστό χρόνο, προκειμένου να μην έρχεστε εδώ και να μας λέτε δικαιολογίες, οι οποίες πραγματικά μας προκαλούν τον γέλωτα"


Ακολουθεί το βίντεο και το κείμενο της ομιλίας της Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή στην Ολομέλεια της Βουλής:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση