GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανασύρθηκαν και άλλα πτώματα από το βυθισμένο σκάφος στο Φαρμακονήσι

Άλλα τρία πτώματα ανασύρθηκαν από το σκάφος του ναυαγίου στο Φαρμακονήσι, σε βάθος 73 μέτρων Η όλη επιχείρηση διεξήχθη παρουσία της...


Άλλα τρία πτώματα ανασύρθηκαν από το σκάφος του ναυαγίου στο Φαρμακονήσι, σε βάθος 73 μέτρων
Η όλη επιχείρηση διεξήχθη παρουσία της ανακρίτριας της Κω, καθώς και ανώτατων αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος.
Η πρώτη σορός ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών, η δεύτερη σε αγόρι ηλικίας περίπου 10 ετών και η τρίτη σε αγοράκι βρέφος ηλικίας περίπου 1 έως 2 ετών.
Σήμερα έλαβε χώρα επίσης και επιχείρηση ανέλκυσης του αλιευτικού σκάφους με τη βοήθεια της φρεγάτας «ΘΕΤΙΣ» του Πολεμικού Ναυτικού. Το ανελκυσθέν σκάφος πρόκειται να μεταφερθεί στο λιμάνι της Λέρου.
Υπενθυμίζεται ότι το αλιευτικό με τους μετανάστες είχε εντοπιστεί στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή να βρίσκεται σε κίνδυνο και στην προσπάθεια πλωτού του Λιμενικού να το ρυμουλκήσει προς το Φαρμακονήσι, δύο από τους μετανάστες, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσαν στη θάλασσα. Τότε οι υπόλοιποι στην προσπάθειά τους να δουν τι συμβαίνει, μετακινήθηκαν πάνω στο αλιευτικό, με αποτέλεσμα αυτό να αναποδογυρίσει.
Δεκαέξι άτομα διασώθηκαν από στελέχη του Λιμενικού Σώματος, ενώ είχαν χάσει τη ζωή τους 8 παιδιά και 3 γυναίκες.
Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και την ανάσυρση των σορών έχει ήδη ενημερωθεί το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες ύστερα από πρωτοβουλία του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Όσα και να τάζει η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου από το ψευτοπλεόνασμα, πριν τις εκλογές, για να πάρει ψηφουλάκια από τους εύπιστους, ένα τεράστιο ποσοστό ψηφοφόρων τους δεν πρόκειται να ψηφίσει υποψηφίους ( επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους ) από το χώρο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
    Πάνω από τους μισούς ψηφοφόρους της ΝΔ μετακινούνται ( σε δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές ) σε άλλα κόμματα, ΑΝΕΛ, Χ.Α και λιγότερο Σύριζα. Ενώ η πλειοψηφία των εναπομεινάντων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ κινείται κυρίως προς υποψηφίους Σύριζα και λιγότερο προς ΑΝΕΛ ( κεντρώοι, ψηφοφόροι του πατριωτικού χώρου ). Η ΝΔ κινείται προς το 10% και το ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ γύρω στο 3% !

    Έτσι πολλοί πιστεύουν ότι οι υποψήφιοι της ΝΔ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, καθώς και οι Καμίνης- Μπουτάρης που στήριζαν τα φορομπηχτικά μέτρα, και οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι στο β' γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Η οργή του κόσμου είναι τέτοια, που ακούς ελάχιστους να δηλώνουν φανερά ότι θα ψηφίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Η αποχή, το λευκό, το άκυρο και η ψήφος σε μικρά υβριδικά κόμματα δεν φοβίζει τη συγκυβέρνηση. Μόνο η ψήφος σε Σύριζα, ΑΝΕΛ, Χ.Α και ΚΚΕ τους φοβίζει και τρέμουν. Τόσο καιρό λεηλατούν τους Έλληνες πολίτες. Τώρα τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας και ελπίζουν να μη ψηφίσουμε ! ΟΧΙ ! Θα τους τιμωρήσουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση