GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τετ α τετ Πούτιν-Γιανουκόβιτς στο Σότσι

Σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς είχε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια... της ...

Σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς είχε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια... της τελετής έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων την Παρασκευή στο Σότσι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ουκρανικής Προεδρίας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ποια θέματα συζητήθηκαν.

«Συνομίλησαν στο στάδιο. Δεν υπήρξε κάποια επίσημη διμερής συνάντηση, κάτι τέτοιο δεν προβλεπόταν στο πρόγραμμα του κ. Γιανουκόβιτς στο Σότσι» ανέφερε εκπρόσωπος του προέδρου της Ουκρανίας.

Τις πληροφορίες τις επιβεβαίωσε από το Σότσι και ο εκπρόσωπος του κ. Πούτιν, ο Ντμίτρι Πεσκόφ.
Η Ρωσία έχει αφήσει να εννοηθεί ότι η αποδέσμευση της επόμενης δόσης της σημαντικής οικονομικής βοήθειας που παρέχει στο Κίεβο θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πολιτικής κατάστασης στη χώρα.

Η βοήθεια χορηγήθηκε μετά την απόφαση του κ. Γιανουκόβιτς να μην υπογράψει το σύμφωνο σύνδεσης της Ουκρανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά να προτιμήσει μια προσέγγιση με τη Μόσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση