GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ροντούλης που «συζητά» με τη Χρυσή Αυγή τελικά κατέληξε στη ΝΔ - Αποκαλυπτικό βίντεο...

Και ο Αστέριος Ροντούλης δήλωσε υποταγή στη ΝΔ. Μετά τους Βορίδη, Γεωργιάδη και Πλεύρη, τώρα και ο Ροντούλης ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ,...

Και ο Αστέριος Ροντούλης δήλωσε υποταγή στη ΝΔ. Μετά τους Βορίδη, Γεωργιάδη και Πλεύρη, τώρα και ο Ροντούλης ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, αφού πέρασε (και αυτός) κάποια χρόνια στα έδρανα με το κόμμα του Καρατζαφέρη, χλευάζοντας την πολιτική της ΝΔ και του Σαμαρά (γεμάτο το διαδίκτυο από τα σχετικά βίντεο), ξάφνου (και αυτός) είδε τον πρωθυπουργό ως τη μία και μοναδική λύση, ιδού και η δήλωσή του (για αυτό το μήνα):
«Ο Πρωθυπουργός κάνει μια τιτάνια προσπάθεια για να εξέλθει η χώρα από την ύφεση, προκειμένου οι Έλληνες, και κυρίως οι νέοι άνθρωποι, να βρουν δουλειά».
Όμως ο κ. Ροντούλης έχει δηλώσει (2013) πως με τη Χρυσή Αυγή (το κόμμα που η ΝΔ πασχίζει να χαρακτηρίσει ως εγκληματική οργάνωση), θα πήγαινε να συζητήσει ..
Απολαυστικό το βίντεο για το νέο «απόκτημα» της ΝΔ και τα νάζια του με τη Χρυσή Αυγή!!
Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός
για το www.news4all.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση