GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φαίη Σκορδά – Της έκαναν πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της, και τους έβρισε!

Γενέθλια είχε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου η Φαίη Σκορδά, και έτσι οι συνεργάτες της είπαν να της κάνουν ένα πάρτι έκπληξη, στο μαγαζί ...


Γενέθλια είχε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου η Φαίη Σκορδά, και έτσι οι συνεργάτες της είπαν να της κάνουν ένα πάρτι έκπληξη, στο μαγαζί της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.
Μαζεύτηκαν λοιπόν όλοι, και την περίμεναν να φτάσει εκεί, με το Γιώργο Λιάγκα.
Έλα όμως που το ζευγάρι λίγο νωρίτερα παρέα με το μικρό Γιαννάκη, είχε πάει σε άλλα τρία παιδικά πάρτι, με αποτέλεσμα τόσο η Φαίη όσο και ο μικρός να έχουν κουραστεί.
Γι” αυτό και η Φαίη (που δεν είχε ιδέα για την έκπληξη), είπε να περάσει από το μαγαζί της Αργυρώς, για να την ενημερώσει πολύ απλά πως δεν θα κάτσουν:
«Φτάνουμε στο μαγαζί της Αργυρώς. Χαλάει το αμάξι. Με το που φτάνουμε απ΄έξω βλέπει η Φαίη φωτογράφο και δεν ήθελε να μπει.Τσακωνόμασταν δέκα λεπτά απ΄έξω, και οι υπόλοιποι ήταν κλεισμένοι μισή ώρα στην τουαλέτα για να κάνουν έκπληξη. Μπαίνει η Φαίη για να πει στην Αργυρώ πως “δεν θα κάτσουμε”, εκείνη τη στιγμή βγαίνουν 15 άτομα από την τουαλέτα φωνάζοντας “χρόνια πολλά”, ο μικρός τρομάζει,η Φαίη εκνευρίζεται, λέει “είστε απαράδεκτοι”, και φεύγει από το μαγαζί έξαλλη. Μπαίνει μέσα στο τζιπ και δεν βγαίνει έξω με τίποτα, λέγοντας “να φύγετε!”» .
Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή, όσα συνέβησαν στο επεισοδιακό πάρτι έκπληξη για τη Φαίη, με τους συνεργάτες της να τ’ “ακούν” κιόλας, επειδή τρόμαξαν τον μικρό Γιαννάκη, με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα!
Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση