GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιώργος Φοιρός: "Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία"

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιώργος Φοιρός, μίλησε στον... NovaΣπορ Fm 94,6 και στους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα, για...


Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιώργος Φοιρός, μίλησε στον... NovaΣπορ Fm 94,6 και στους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα, για:

-τις πιθανότητες του Άρη να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ξέρουμε πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, αλλά αφού υπάρχουν ελπίδες δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε. Η ομάδα έχει δείξει ότι αλλάζει πρόσωπο προς το καλύτερο από τότε που ήρθε ο Σούλης Παπαδόπουλος. Θεωρώ ότι υπάρχουν ελπίδες αρκετές γιατί τα παιχνίδια που απομένουν είναι αρκετά. Σκεφτόμαστε όμως ότι τα πόδια των νεαρών παικτών μας δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση που υπάρχει στα εντός έδρας παιχνίδια. Αποκτήσαμε κάποιους παίκτες, που ήδη έχουν βοηθήσει και πιστεύω ότι η κατάσταση θα γίνει ακόμη καλύτερη. Αν η ομάδα καταφέρει να πάρει τουλάχιστον μια νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με Πανιώνιο και Βέροια, θα ανέβει αρκετά η ψυχολογία. Τα αποτελέσματα σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα είναι καθοριστικά για τη συνέχεια».

-το δύσκολο έργο που έχει ο Σούλης Παπαδόπουλος και τη συνεργασία τους: «Ο Σούλης Παπαδόπουλος κάνει σκληρό αγώνα σε πολλά θέματα. Έχουν φύγει πολλοί καλοί παίκτες. Όσοι έχουν μείνει είναι νέα παιδιά. Έχουν έρθει επίσης νέα παιδιά. Και τώρα προσπαθεί με αυτά τα νέα παιδιά να κάνει μια ομάδα. Είναι σκληρός και δύσκολος ο αγώνας αλλά τόσο ο Σούλης, όσο και τα παιδιά παλεύουν.

Όσο για την συνεργασία μας, ήμουν χρόνια προπονητής και κάθομαι μακριά γιατί φοβάμαι ότι θα μπερδέψω τις αρμοδιότητές μου. Υπήρξα προπονητής και δεν μου άρεσε να χώνεται κάποιος στις αρμοδιότητές μου. Έχουμε μια καλή συνεργασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση