GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμος για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Ο Μίτσελ δεν επιφύλασσε εκπλήξεις στην ενδεκάδα που επέλεξε για τον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League απέναντι στη Μαν. Γιου...


Ο Μίτσελ δεν επιφύλασσε εκπλήξεις στην ενδεκάδα που επέλεξε για τον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ ((21:45, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Ο Ισπανός τεχνικός προτίμησε τους παίκτες που λίγο-πολύ όλοι ανέμεναν για το αρχικό σχήμα.
Έτσι, ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Σαλίνο στο δεξί και τον Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στόπερ θα είναι οι Μανωλάς και Μαρκάνο, ενώ αμυντικά χαφ οι Εντινγκά και Μανιάτης. Στη θέση του δεξιού εξτρέμ θα είναι ο Κάμπελ και στο απέναντι άκρο ο Πέρες, ενώ ο Τσόρι θα κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, που θα είναι ο Ολαϊτάν.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Σάμαρης, Μασάντο, Βαλντές και Φουστέρ.
Ενώ κάτω απ’ την εστία της Γιουνάιτεντ θα είναι ο Ντε Χέα, με τον Σμόλινγκ δεξί μπακ, τον Εβρά αριστερά και δίδυμο στην άμυνα τους Φέρντιναντ και Βίντιτς.
Κάρικ και Κλέβερλι θα βρίσκονται στον χώρο του κέντρου, με τους Βαλέντσια και Γιανγκ να βρίσκονται στα δύο άκρα και τους Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιανουζάι έμεινε εκτός αποστολής! Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Λίντεγκααρντ, Μπίτνερ, Φελαϊνί, Γκιγκς, Καγκάβα, Ερνάντες και Γουέλμπεκ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση