GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Βατικανό αύριο ο Κύπριος πρόεδρος - Θα συναντηθεί με τον Πάπα

Στο Βατικανό μεταβαίνει αύριο Παρασκευή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για επίσημη επίσκεψη, επικεφαλής αν...


Στο Βατικανό μεταβαίνει αύριο Παρασκευή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για επίσημη επίσκεψη, επικεφαλής αντιπροσωπείας.

Την αντιπροσωπεία απαρτίζουν ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών Χρίστος Πατσαλίδης και ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ,θα έχει το πρωί της 15ης Φεβρουαρίου, κατ´ ιδίαν συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο, στο Γραφείο του Ποντίφικα, και θα ακολουθήσει συνάντηση και με τα μέλη της αντιπροσωπείας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στηρίζει τον Αναστασιάδη για το Κυπριακό

Η βάση των διαπραγματεύσεων δεν είναι το τέλος του κόσμου δήλωσε μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος. Η Κυβέρνηση είπε, προσπαθεί για το καλύτερο και κάλεσε όλα τα κόμματα σε ενότητα.

Όπως ανέφερε, μίλησε με συνταγματολόγους και διεθνολόγους οι οποίοι του ανέλυσαν το κοινό ανακοινωθέν. Του ανέφεραν όπως μετέφερε πως αν το πλαίσιο αυτό αφορούσε άλλη χώρα, θα περνούσε απαρατήρητο.

Σημείωσε ότι και ο ίδιος είχε ανησυχίες και υπάρχει καχυποψία, η οποία τόνισε πρέπει να ξεπεραστεί. Το θέμα όπως ανέφερε, το συζήτησε και με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο.

Ο Πρόεδρος τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος στην πρώτη του αντίδραση μετά τη συμφωνία στο κοινό ανακοινωθέν, θα πρέπει να στηριχτεί σε αυτή την προσπάθεια που καταβάλλει

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση