GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Εισαγγελική έρευνα για υποκλοπές συνομιλιών δικηγόρων-επιχειρηματιών

Έρευνα ζήτησε ο Γενικός Εισαγγελέαςτης Κύπρου, Κώστας Κληρίδης, για να διαπιστωθεί η πιθανή διάπραξη ποινική αδικιμάτων στην ...

Έρευνα ζήτησε ο Γενικός Εισαγγελέαςτης Κύπρου, Κώστας Κληρίδης, για να διαπιστωθεί η πιθανή διάπραξη ποινική αδικιμάτων στην υπόθεση που αφορά την διοχέτευση ηχογραφημένων συνομιλιών σε δικηγορικό γραφείο.

Οι ηχογραφημένες συνομιλίες αφορούν σύσκεψη του δικηγόρου Γιώργου Γεωργίου (πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ) με τον επιχειρηματία Νίκο Λίλλη (πρώην πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΛΚΗ που ελέγχεται από το ΑΚΕΛ).

Μέσα από το περιεχόμενο των συνομιλιών που αποκαλύφθηκαν από την εφημερίδα “Πολίτης” προκύπτει ενδεχόμενη συνεννόηση του δικηγόρου του κ. Λίλλη με τη Γενική Εισαγγελία με σκοπό να πέσει υπόθεση του στα μαλακά και να πειστεί να δώσει μαρτυρία εναντίον του πρώην Προέδρου της CYTA και πρώην βουλευτή του ΔΗΚΟ Στάθη Κιττή και δύο μελών της Γραμματεία του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ.

Από τις συνομιλίες προκύπτουν ερωτήματα και για εμπλοκή άλλων πολιτικών προσώπων.

Η υπόθεση σχετίζεται με αγοραπωλησία ακινήτου που άνηκε σε τουρκοκύπριο στη περιοχή της Λάρνακας.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση