GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ζωή Λάσκαρη φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τις κόρες της και την εγγονή της Ζένια

Η Ζωή Λάσκαρη φωτογραφίζεται για πρώτη φόρα με τις δύο κόρες της, Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και την εγγονή της Ζένια Μ...


Η Ζωή Λάσκαρη φωτογραφίζεται για πρώτη φόρα με τις δύο κόρες της, Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και την εγγονή της Ζένια Μπονάτσου στο περιοδικό People της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και δηλώνουν «Είμαστε μια αναρχική οικογένεια».
Η πασίγνωστη ηθοποιός εξολογήθηκε στο περιοδικό τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν η Μάρθα ήταν ακόμη μικρή. «Ο Πέτρος Κουτουμάνος δεν με άφηνε να περνάω πολύ χρόνο με τη Μάρθα. Είχε όλοι την οικογένειά του στο σπίτι. Αυτό έκανε κακό και σε μένα και στο παιδί. Δεν μου επέτρεπε ούτε στο πάρκο να πάω μαζί της. Κι όταν χωρίσαμε, πάλι δεν με άφηνε να τη βλέπω. Δεν κατάλαβα ποτέ μου το γιατί. Με έβαζε τιμωρία, λέγοντάς μου «άλλες είκοσι μέρες δεν θα δεις το παιδί». Του απαντούσα «Δεν κάνεις κακό σε μένα, αλλά στο παιδί». Γι'αυτό όταν έμεινα έγκυος στην Μαρία Ελένη είπε στον Αλέξανδρο ότι θα τη μεγαλώσω εγώ...» παραδέχτηκε η Ζωή Λάσκαρη.

Όσο για το πως αντιμετώπιζε η Μάρθα την δύσκολη εκείνη κατάσταση;«Πράγματι, είχα τρομερό πρόβλημα. Όταν για ένα διάστημα με είχα πάρει μακριά από τη μαμά και έμενα με τον παππού και τη γιαγιά, ξυπνούσα στον ύπνο μου και έκλαιγα. Ήμουν 3-4 ετών, έβγαινα στο μπαλκόνι και περίμενα τη μαμά να έρθει να με πάρει. Την έψαχνα...».
Η Ζένια Μπονάτσου, από την άλλη πλευρά, βίωσε την απώλεια του πατέρα της, Βλάσση Μπονάτσου, σε πολύ μικρή ηλικία. «Ήμουν 7 ετών όταν "έφυγε". Δεν θυμάμαι, δυστυχώς, καταστάσεις που έχω ζήσει με τον μπαμπά. Είναι λες κι όλα όσα ζήσαμε διαγράφηκαν. Ούτε τα ταξίδια που κάναμε θυμάμαι. Υπάρχουν κάποιες εικόνες αμυδρές, σαν ενός λεπτού βίντεο, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Θυμάμαι έντονα την ημέρα του θανάτου του, αλλά τίποτε από τα χρόνια που προηγήθηκαν. Θυμάμαι μόνο πράγματα που έκανα εγώ ως παιδί, αλλά ούτε τον μπαμπά, ούτε τη μαμά, ούτε πράγματα που κάναμε μαζί».





4 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση