GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλεσε την πεθερά του «οχιά» αλλά… αθωώθηκε

Ο Άρειος Πάγος της Ιταλίας αθώωσε έναν άνδρα 45 ετών από την Σικελία ο οποίος κατά την διάρκεια ενός καβγά είχε αποκαλέσει, κ...

Ο Άρειος Πάγος της Ιταλίας αθώωσε έναν άνδρα 45 ετών από την Σικελία ο οποίος κατά την διάρκεια ενός καβγά είχε αποκαλέσει, και μάλιστα τρεις φορές, «οχιά» την πεθερά του.

Σύμφωνα με το ανώτατο δικαστήριο της Ιταλίας η χρήση της έκφρασης αυτής εν βρασμώ ψυχής δεν μπορεί να θεωρηθεί ποινικά κολάσιμη.

Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της Ιταλίας ανακάλεσε με αυτή του την απόφαση τις καταδίκες που είχαν επιβάλει στο πρόσωπο αυτό τόσο ένα πρωτοβάθμιο, όσο και ένα δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Ο 45χρονος είχε αποκαλέσει «οχιά» την πεθερά του, ενώπιον αστυνομικών, όταν εκείνη κατέβηκε στο σπίτι του, από τον πάνω όροφο, επειδή τον άκουσε να διαπληκτίζεται με την κόρη του.

Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ και σύμφωνα με τους Ιταλούς ανώτατους δικαστές, ο Σικελός σύζυγος δεν είχε σκοπό την προσβολή της τιμής της πεθεράς του, αλλά για την έκφραση που χρησιμοποίησε έφταιγε η ένταση που προκάλεσε ο διαπληκτισμός και η συμπεριφορά της.

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση