GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλήψεις για κλοπές σε αποθήκες και χωράφια

Μαζί με τον κλεπταποδόχο στον οποίο θα πωλούσαν τη λεία τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου τους δράστες της κλοπής μι...


Μαζί με τον κλεπταποδόχο στον οποίο θα πωλούσαν τη λεία τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου τους δράστες της κλοπής μιας ανοξείδωτης δεξαμενής από την αποθήκη ενός 41χρονου στην περιοχή του δήμου Γόρτυνας Ηρακλείου.
Οι δυο Έλληνες ηλικίας 23 και 25 χρόνων είχαν δώσει ραντεβού στο Αμάρι με έναν 48χρονο με τον οποίο είχαν συμφωνήσει να του πουλήσουν για 700 ευρώ την δεξαμενή αποθήκευσης και ψύξης γαλακτοκομικών προϊόντων. Όμως, οι αστυνομικοί έπεσαν πάνω στην παράνομη συναλλαγή, τους συνέλαβαν όλους μαζί και επέστρεψαν τη δεξαμενή στον 41χρονο ιδιοκτήτη της. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, οι «πωλητές» για κλοπή και ο «αγοραστής» για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
*** Έξι σωλήνες και άλλα μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας περίπου 300 ευρώ «βούτηξαν» τρεις τσιγγάνοι ηλικίας 26, 28 και 29 χρόνων από το περιφραγμένο χωράφι ενός 57χρονου στη Γουριώτισσα Αιτωλοακαρνανίας, αλλά ο ιδιοκτήτης τους πήρε είδηση και ενημέρωσε την Αστυνομία. Λίγο αργότερα, οι τρεις νεαροί από τους οποίους οι δυο πρώτοι είναι αδέλφια συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στον αγρότη.
*** Τις ζωοτροφές που είχε συγκεντρώσει στην αποθήκη του στην κοινότητα Βυρώνεια των Σερρών ένας 34χρονος κτηνοτρόφος, είχε βάλει στο μάτι ένας 48χρονος ο οποίος τρύπωσε στο εσωτερικό και έκλεψε τσουβάλια με τροφή αξίας 200 ευρώ. Όμως, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σιδηροκάστρου τον εντόπισαν άμεσα, κατέσχεσαν τις ζωοτροφές και τις επέστρεψαν στον 34χρονο. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση