GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρέσει ο Ινκούμ

Την περίπτωση του Σάμουελ Ινκούμ εξετάζουν διάφορες ομάδες ανά την Ευρώπη, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Skysports». Το βρετα...

Την περίπτωση του Σάμουελ Ινκούμ εξετάζουν διάφορες ομάδες ανά την Ευρώπη, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Skysports».

Το βρετανικό δίκτυο υποστηρίζει πως η Γουέστ Χαμ, η Βέρντερ Βρέμης και η Λιόν εξετάζουν προσεκτικά τον 24χρονο αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Πλατανιά από την Ντνίπρο.

Το συμβόλαιο του Γκανέζου άσου με τον ουκρανικό σύλλογο λήγει το 2015, όμως το ρεπορτάζ αναφέρει ότι είναι πιθανό να αποφασίσει για το μέλλον του πριν από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Μάλιστα, ο μάνατζέρ του, Κριστιάν Εμίλ, μίλησε στο Sky Sports: «Ο Σάμουελ απολαμβάνει τη ζωή στο Πλατανιά, παίζει τακτικά σε μία καλή ομάδα. Ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν παρακολουθήσει και θα παρακολουθήσουν την πορεία του, αφού γνωρίζουν ότι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα απομένουν έξι μήνες για να είναι ελεύθερος».

Υπενθυμίζεται ότι χθες η ιστοσελίδα «ghanasoccer.net» έγραψε ότι ο Ινκούμ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τους Πειραιώτες.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση