GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο ΥΠΟΙΚ οι απολυμένες καθαρίστριες: «Σκούπα σε κυβέρνηση και μνημόνιο»

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης πραγματοποιούν από το πρωί οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου. Κρατώντα...

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης πραγματοποιούν από το πρωί οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου.
Κρατώντας ένα πανό στο οποίο αναγράφεται «Σκούπα σε κυβέρνηση και μνημόνιο» και φωνάζοντας συνθήματα, οι καθαρίστριες διαμαρτύρονται για τη διαθεσιμότητα.
«Εμείς οι 595 καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, βρισκόμαστε εδώ και 5 μήνες, σε διαθεσιμότητα. Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι μας απολύει για να μειώσει τα ελλείμματα. Η αλήθεια είναι ότι κοστίζουμε στο Ελληνικό Δημόσιο πολύ λιγότερο από τα ιδιωτικά συνεργεία των εργολάβων που μας αντικατέστησαν. Για την ελληνική κυβέρνηση και την Τρόικα, είμαστε αριθμοί και όχι ανθρώπινες ζωές. Μετά το Μάιο, χάνουμε οριστικά τις δουλειές μας, απολυόμαστε.
Επειδή είμαστε γυναίκες, η κυβέρνηση θεώρησε ότι θα είμαστε εύκολος στόχος και ο αδύναμος κρίκος. Εμείς όμως μαζί με χιλιάδες ακόμη απολυμένους, αγωνιζόμαστε καθημερινά, ενάντια στα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης και της Τρόικας που καταστρέφουν τη ζωή μας και μας οδηγούν σε πλήρη εξαθλίωση» αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση