GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερις συλλήψεις στην Αττική για χρέη στο Δημόσιο

Συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τέσσερις Έλληνες για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Ανα...


Συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τέσσερις Έλληνες για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.
Αναλυτικά:

1. Συνελήφθη στο Νέο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 60χρονος Έλληνας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 4.897.013,18 ευρώ. Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσαν 12 καταδικαστικές αποφάσεις για φοροδιαφυγή και λοιπές φορολογικές παραβάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 39 έτη και 25 μήνες.
2. Συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 66χρονη Ελληνίδα, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 2.934.308,97 ευρώ. Σε βάρος της εκκρεμούσαν έξι καταδικαστικές αποφάσεις για φορολογικές παραβάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και πέντε μηνών.
3. Συνελήφθη στη Νέα Ερυθραία, από αστυνομικούς του Τ.Α. Νέας Ερυθραίας, 66χρονος Έλληνας, διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 189.285,63 ευρώ.
4. Συνελήφθη στα Μελίσσια, από αστυνομικούς του Τ.Α. Μελισσίων, 68χρονος Έλληνας, διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 111.682,14 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση