GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κομοτηνή: Μαχαίρωσε δυο αλλοδαπούς και εξαφανίστηκε

Θύματα δολοφονικής επίθεσης με άγνωστο προς το παρόν δράστη αλλά και άγνωστες συνθήκες, έπεσαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κομοτ...


Θύματα δολοφονικής επίθεσης με άγνωστο προς το παρόν δράστη αλλά και άγνωστες συνθήκες, έπεσαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κομοτηνή δύο αλλοδαποί μετανάστες που κατέληξαν στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι.
Ο δράστης, που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν ήταν Έλληνας ή αλλοδαπός, επιτέθηκε σε έναν 29χρονο από το Καζακστάν και έναν 36χρονο από το Ουζμπεκιστάν και τους τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματός τους με το μαχαίρι που κρατούσε. Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση και εξαφανίστηκε.
Τα θύματα διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου νοσηλεύονται χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο οι ζωές τους, ενώ οι αστυνομικές αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου μέχρι στιγμής παρ’ ολίγον δολοφόνου και τη διαλεύκανση του κινήτρου του.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. αφου δεν εχει διευκρινιστει η εθνικοτητα του δραστη γιατι τονιζετε την αλλοδαποτητα των θυματων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση