GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ατυπη σύνοδος των υπουργών Άμυνας

Ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 8 απόψε οι εργασίες της πρώτης ημέρας της άτυπης συνόδου των υπουργών Άμυνας της ΕΕ στο Ζάππειο Μέγαρο. ...


Ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 8 απόψε οι εργασίες της πρώτης ημέρας της άτυπης συνόδου των υπουργών Άμυνας της ΕΕ στο Ζάππειο Μέγαρο.
Οι συμμετέχοντες στη σύνοδο έχουν μεταβεί στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου θα ξεναγηθούν και στη συνέχεια ο προεδρεύων του συμβουλίου και υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος θα παραθέσει το επίσημο δείπνο.
Αύριο το πρωί ο κ. Αβραμόπουλος θα παραθέσει πρόγευμα εργασίας προς τους υπουργούς Άμυνας που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και στη συνέχεια θα επαναληφθούν οι εργασίες της δεύτερης ημέρας της άτυπης συνόδου με αντικείμενο τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις της ΕΕ.
Η άτυπη σύνοδος θα ολοκληρωθεί με την καθιερωμένη συνέντευξη για τα αποτελέσματά της.
Στη σύνοδο η Γερμανία και η Ιταλία εκπροσωπούνται από πρέσβεις των υπουργείων Άμυνας των χωρών τους, αρμόδιους για θέματα ευρωπαϊκής αμυντικής πολιτικής και ασφάλειας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση