GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διακυμάνσεις σε ήπιους τόνους στο Χ.Α.

Ελεγχόμενη μορφής διόρθωση σημειώθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα της σημερινής συνεδρίασης, χωρίς όμως ακρότητες ή ισχυρές πωλήσεις. Μ...


Ελεγχόμενη μορφής διόρθωση σημειώθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα της σημερινής συνεδρίασης, χωρίς όμως ακρότητες ή ισχυρές πωλήσεις.
Μετά από 10 ημέρες ανόδου και μία ενδιάμεση ημερήσια διόρθωση η χρηματιστηριακή αγορά βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, καθώς οι βασικοί δείκτες κινούνται στα επίπεδα όπου θα κριθεί ποια κατεύθυνση θα πάρουν βραχυχρόνια.
Η εξέλιξη της συναλλακτικής κίνησης σε συνάρτηση με την πορεία των δεικτών δείχνει ότι όσο ανεβαίνουν οι τιμές, το αγοραστικό ενδιαφέρον περιορίζεται και η ανοδική δυναμική εξασθενεί. Προσδοκίες υπάρχουν, υπερτερούν όμως η επιφυλακτικότητα και ο φόβος του ρίσκου.
Ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 1.271,85 μονάδες καταγράφοντας πτώση -0,5%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 57,36 εκατ. ευρώ.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση