GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τραγικές οι ελλείψεις προσωπικού στο "Ελπίς"»

Σε καθημερινές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας προχωρούν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Ελπίς» προκειμένου να ενισχυθεί το ίδρυμα με μέ...


Σε καθημερινές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας προχωρούν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Ελπίς» προκειμένου να ενισχυθεί το ίδρυμα με μέσα και προσωπικό.
Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων περιέγραψαν με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, επικεντρώνοντας στις «τραγικές» ελλείψεις προσωπικού, την υποχρηματοδότηση και το νέο οργανόγραμμα που «υποβαθμίζει» το νοσοκομείο.
Όπως ανέφεραν, οι εργαζόμενοι υποχρεώνονται να εργάζονται διπλοβάρδιες μέσα στο ίδιο 24ωρο, ένας νοσηλευτής
αντιστοιχεί σε 35 ασθενείς και ένας τραυματιοφορέας καλείται να καλύψει τις ανάγκες για 40 τακτικά χειρουργεία και αναλαμβάνει τη μεταφορά ασθενών για παρακλινικές εξετάσεις. Μάλιστα, σημείωσαν ότι με το κλείσιμο των μανάδων του ΕΟΠΥΥ αυξήθηκε η προσέλευση στα ιατρεία, με αποτέλεσμα να επικρατεί συνωστισμός, τα επείγοντα να καθυστερούν να εξυπηρετηθούν, ενώ σε γενική εφημερία τα «ράντζα βγήκαν στους διαδρόμους».
«Τα 40.000 περιστατικά που καταγράφονται ετησίως, εκ των οποίων τα 30.000 είναι επείγοντα, οι 10.665 νοσηλευθέντες, και οι 3.437 χειρουργικές επεμβάσεις, επιβάλλουν τη στήριξη του νοσοκομείου με πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων και αντίστοιχη επαρκή χρηματοδότηση, η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει μειωθεί κατά 50%» σημείωσαν οι εργαζόμενοι στο «Ελπίς».
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ «58», (ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ), Ο ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ «ΑΝΑΧΩΜΑ» ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ - ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ - Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!

    Οι σύγχρονοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, όπως οι διερμηνείς των Ναζί στην Κατοχή, τα γλοιώδη τέκνα της ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ (οι «νταβατζήδες»), που μας... εξυμνούσαν στα χρόνια του χρηματιστηρίου, το LIFE STYLE, του συν-ιδεολόγου τους, Πέτρου Κωστόπουλου και Φώτη Γεωργελέ, που μας... απομυζούσαν στα «Χρόνια της Ευμάρειας» , ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ( που καπηλευόταν την αριστερά για χρόνια…), των Σημιτανθρώπων του Εκσυγχρονισμού, του Χρηματιστηρίου, των «νταβατζήδων» κατά Κώστα Καραμανλή (που τελικά τους υπηρέτησε αταλάντευτα), των ΜΚΟ... θέλουν έναν απόλυτα υπάκουο μπάτλερ της διαπλοκής, κι αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος, από τον... «ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΑΤΛΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ», ονόματι ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!! Επειδή η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, απέτυχε στη διαπλεκόμενη απόπειρα των «58», ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ το... «Ποτάμι» του Ψυχαράνθρωπου και Μπομπολάνθρωπου- ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!!!

    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΜΕ, ΦΤΑΝΕΙ! BASTA!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΚΟΡΑΚΙΑ!!!!!!!!

    ΕΛΕΟΣ, ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ!!!!!!!

    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ , ΓΛΟΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση