GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΔΔΗΕ: Συνιστά προσοχή στο πέταγμα του χαρταετού

Προσοχή στο πέταγμα του χαρταετού συνιστά ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ενόψει της Καθαράς Δευτέ...


Προσοχή στο πέταγμα του χαρταετού συνιστά ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ενόψει της Καθαράς Δευτέρας.
Ο ΔΕΔΔΗΕ συμβουλεύει τους πολίτες να μην πετούν τον χαρταετό κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας και διακοπής της παροχής ρεύματος στη γύρω περιοχή.
Αν ο χαρταετός μπλεχτεί στα καλώδια, ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί τους πολίτες να μην επιχειρήσουν να τον απελευθερώσουν τραβώντας τον σπάγκο ή χρησιμοποιώντας άλλα αντικείμενα, ακόμη και ξύλινα και να μην προσπαθήσουν να αναρριχηθούν πάνω σε ικριώματα ή στύλους διανομής ηλεκτρικού ρεύματος ή ηλεκτροφωτισμού, ούτε και σε σημεία που βρίσκονται κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια αλλά να ειδοποιήσουν τις βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ ή να επικοινωνήσουν με το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.
Για την αποκατάσταση τυχόν βλαβών από το πέταγμα των χαρταετών, ο ΔΕΔΔΗΕ θα έχει αυξημένα συνεργεία σε όλες τις υπηρεσίες του ανά τη χώρα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση