GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαράζ κινητοποιήσεων στα κατεχόμενα

H συντεχνία Büro-İş προέβη σε προειδοποιητική στάση εργασίας από τις 08.00 π.μ. έως τις 12.00 μ. στο «δήμο» Σίντας για τη μη καταβολ...


H συντεχνία Büro-İş προέβη σε προειδοποιητική στάση εργασίας από τις 08.00 π.μ. έως τις 12.00 μ. στο «δήμο» Σίντας για τη μη καταβολή των χρημάτων του ταμείου Πρόνοιας και των κοινωνικών ασφαλίσεων των εργαζομένων σε αυτόν, αλλά και τη μη ανανέωση των συλλογικών συμβάσεων.
Το πρωί, η συντεχνία των δασκάλων KTÖS πραγματοποίησε εκδήλωση στις 9.30 το πρωί έξω από τη λεγόμενη «βουλή» ενάντια στο «νόμο» για τους μισθούς και τα άλλα ωφελήματα στο «δημόσιο», διαμαρτυρόμενη ότι δημιουργεί ανισότητες οικονομικές, κοινωνικές και δημοκρατικές μεταξύ των εργαζομένων και απειλεί την ταυτότητα των Τουρκοκυπρίων. Κάλεσαν τους Οζκάν Γιοργκαντζίογλου και Σερντάρ Ντενκτάς, προέδρους των «συγκυβερνώντων» κομμάτων, να μην εφαρμόσουν τη «νομοθεσία» και να συζητήσουν μαζί τους.
Η τρίτη εκδήλωση έγινε έξω από το λεγόμενο «πρωθυπουργικό» γραφείο από την συντεχνία των «δημοσίων» υπαλλήλων Kamu-Sen που διαμαρτυρήθηκε για τις αυξήσεις σε ψωμί, γάλα, ηλεκτρικό, γκάζι και καύσιμα και ζήτησε να μην προχωρήσουν σε διαφοροποίηση των κλιμάκων εισδοχής στο «δημόσιο» και τις ιδιωτικοποιήσεις.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση