GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας Κρόος… όλη η Άρσεναλ

Δεν ήταν μόνο το καταπληκτικό του γκολ, χάρη στο οποίο άνοιξε ο δρόμος για να φτάσει η Μπάγερν στη νίκη με... 2-0 επί της Άρσεναλ στο «...

Δεν ήταν μόνο το καταπληκτικό του γκολ, χάρη στο οποίο άνοιξε ο δρόμος για να φτάσει η Μπάγερν στη νίκη με... 2-0 επί της Άρσεναλ στο «Emirates» και να βρεθεί με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Τόνι Κρόος είχε πολύπλευρη προσφορά στο χθεσινό ματς. Ο Γερμανός μέσος είχε 144 σωστές πάσες στην αναμέτρηση (και μόνο πέντε λάθος), μόλις έξι λιγότερες από όσες είχαν όλοι οι παίκτες των «κανονιέρηδων» μαζί. Και παρότι αγωνίστηκαν για περίπου μια ώρα με παίκτη λιγότερο, το συγκεκριμένο στατιστικό στοιχείο δεν παύει να εντυπωσιάζει.

Όπως και το γεγονός ότι η Μπάγερν με το «τίκι-τάκα» που εφαρμόζει πλέον ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε 795 σωστές πάσες και ποσοστό επιτυχίας 95%.

Δείτε και το σχετικό γράφημα για τις πάσες Άρσεναλ, Κρόος και Μπάγερν:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση