GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρουσίαση θέσεων για τις εκλογές στον ΔΣΑ

Παρουσία του υποψηφίου προέδρου του ΔΣΑ, Βασίλη Αλεξανδρή, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, και πλήθους Αθηναίων δικηγόρων και άλλων...

Παρουσία του υποψηφίου προέδρου του ΔΣΑ, Βασίλη Αλεξανδρή, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, και πλήθους Αθηναίων δικηγόρων και άλλων υψηλών προσκεκλημένων, το Βήμα Νομικών Erga Omnes παρουσίασε το απόγευμα της Τρίτης σε κεντρικό ξενοδοχείο τις θέσεις του για τη δικηγορία, τη Δικαιοσύνη και το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.
Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι σύμβουλοι του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός, Θωμάς Καμενόπουλος και Χριστίνα Τσαγκλή, οι οποίοι θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις αρχαιρεσίες του ΔΣΑ με το «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο».
Το «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο», στο οποίο συμμετέχει το Βήμα Νομικών Erga Omnes μαζί με τις παρατάξεις «Ώρα Ευθύνης» και «Δικηγορική Ανανέωση», αποτελεί ενωτική προσπάθεια και συνεύρεση δικηγόρων από διαφορετικές προελεύσεις και σχήματα, οι οποίοι, όμως, συμφωνούν σε μια σειρά βασικών ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο και διαθέτουν ενιαία προγραμματική βάση, προκειμένου ο ΔΣΑ να καταστεί και πάλι πρωτοπόρος επιστημονικός σύλλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση