GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεφαλονιά: Έπιασε τον άντρα της με τον κουμπάρο!

Πατρινός πιάστηκε στα πράσα με τον κουμπάρο από την γυναίκα του που είχε παντρευτεί μόλις τέσσερις μέρες πριν. Και σαν να μη φθάνει ...


Πατρινός πιάστηκε στα πράσα με τον κουμπάρο από την γυναίκα του που είχε παντρευτεί μόλις τέσσερις μέρες πριν. Και σαν να μη φθάνει αυτό, μέσα στο δωμάτιο υπήρχαν εκτός από τους δύο γυμνούς άνδρες και πολλοί δονητές και ερωτικά αξεσουάρ.
Ο άνδρας από την Πάτρα μετακόμισε στο Αργοστόλι καθώς παντρεύτηκε μία νεαρή Κεφαλλονίτισσα και πιάστηκε μαζί με τον κουμπάρο την ώρα που είχαν έρθει σε ερωτική επαφή, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το patrastimes.gr.
Η νεόνυμφη αντίκρισε τους δύο γυμνούς άνδρες σε ερωτικές περιπτύξεις ενώ μέσα στο δωμάτιο δέσποζαν πολλοί δονητές και ποικιλία ερωτικών βοηθημάτων. Η νεαρή κοπέλα έπαθε νευρικό κλονισμό και βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού όπου άρχισε να φωνάζει πως έπιασε τον άνδρα της με τον κουμπάρο!
Τελικά η νεόνυμφη ηρέμησε μετά την επέμβαση των γειτόνων και στη συνέχεια της έγινε ηρεμιστική ένεση. Σε μία προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να μην διαλυθεί ο γάμος μόλις μέσα σε μία εβδομάδα, ο πατέρας του γαμπρού πήγε στο Αργοστόλι.
Η νύφη ήταν ανένδοτη και τελικά ο άτακτος άνδρας της επέστρεψε στο πατρικό του χωρίς να διευκρινιστεί αν γύρισε μόνος του ή με τον κουμπάρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση