GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουκρανία: Τραυματίστηκε από πυρά πρώην σύμβουλος του Γιανουκόβιτς

Ο Αντρέι Κλιούγεφ, πρώην σύμβουλος του αποπεμφθέντος προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς ο οποίος σύμφωνα με...

Ο Αντρέι Κλιούγεφ, πρώην σύμβουλος του αποπεμφθέντος προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς ο οποίος σύμφωνα με...
τις νέες αρχές της Ουκρανίας ήταν φυγάς και βρισκόταν μαζί με τον πρώην πρόεδρο, τραυματίστηκε από πυρά στο πόδι, είπε ένας εκπρόσωπός του.

Ο εκπρόσωπος Άρτεμ Πετρένκο δήλωσε ότι μια «αξιόπιστη πηγή» του ανέφερε πως ο Κλιούγεφ, προσωπάρχης του προέδρου ωσότου ο Γιανουκόβιτς ανατράπηκε το Σάββατο, δέχθηκε πυρά δύο φορές και τραυματίστηκε αλλά πρόσθεσε πως κατά τις πληροφορίες του η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ο Πετρένκο δήλωσε τηλεφωνικά στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι δεν μίλησε προσωπικά με τον Κλιούγεφ και δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο πρώην σύμβουλος της προεδρίας. Είπε επίσης ότι δεν γνωρίζει εάν και κατά πόσον ο Κλιούγεφ βρισκόταν μαζί με τον Γιανουκόβιτς, ο οποίος εγκατέλειψε το Κίεβο την Παρασκευή και καταζητείται από τις νέες ουκρανικές αρχές, οι οποίες τον κατηγορούν σε φόνο.

Νωρίτερα σήμερα η Βουλή ανακοίνωσε πως έλαβε την απόφαση να παραπέμψει τον Γιανουκόβιτς, τον πρώην υπουργό Εσωτερικών και τον πρώην γενικό εισαγγελέα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο στη Χάγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση