Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Έχεις ελιά στο πρόσωπο; Ξέρεις τι σημαίνει για σένα;

Share it:

Δείτε τη φωτογραφία και μετά ρίξτε μια ματιά στις απαντήσεις...
1. Σημάδι στο “τρίτο μάτι” σημαίνει ότι ο κάτοχός του είναι προικισμένος με μεγάλη διαίσθηση και η λογική σκέψη, με προδιάθεση για απόκρυφες επιδιώξεις.
2. Αυτό δείχνει ένα παθιασμένο, ζηλιάρικο πρόσωπο.
3. Σημάδι σε αυτό το μέρος μιλά για το ποιητικό χαρακτήρα, η τάση για πνευματικά επαγγέλματα.
4. Αυτό δείχνει ότι ο κάτοχός του μπορεί να παραδοθεί πλήρως στην αγάπη…
αιώνια, έχουν απλόχερα τη διάθεση αγάπης και τρυφερότητας.
5. Ο ιδιοκτήτης αυτού έχει ένα αιχμηρό χαρακτήρα, πράγμα που οδηγεί σε σύγχυση και βραχύβια κατάσταση.
6. Αυτό δείχνει άνθρωπο που αγαπά τα ταξίδια, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα.
7. Αυτό δείχνει ζηλότυπος, ο οποίος επιθυμεί άνευ όρων υποβολή.
8. Ένα άτομο με αυτό το σημάδι – έχει ευαίσθητο χαρακτήρα.
Στην έγγαμη ζωή, ψάχνει όλο και πιο νέες αισθήσεις και εμπειρίες.
9. Αυτό δηλώνει την παρουσία της ψυχολογικής τάσης ενοχής με βάση κάποια συγκεκριμένα επιχειρήματα.
10. Ο ιδιοκτήτης αυτού έχει εξαιρετική μνήμη.
11. Σημάδι που υποδηλώνει την παρουσία της ψυχολογικής αστάθειας, τραβάει όλο τα απαγορευμένα, η οποία συχνά οδηγεί σε πιο περίπλοκες σχέσεις αγάπης.
12. Ο άνθρωπος δίνεται στο πάθος, το οποίο οδηγεί σε περίπλοκες σχέσεις.
13 Έχετε αυτό το σημάδι, είσαστε επιρρεπές σε συχνές διαμάχες ακόμα και σε μικροπράγματα. Αλλά μετά έρχεται μια γρήγορη συμφιλίωση, επειδή δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς τη φυσική οικειότητα που σας ωθεί να συμβιβαστείτε.
14. Σημάδι σε αυτό το σημείο δείχνει πανέμορφη και μυστικιστική στροφή του νου, την αίσθηση της καθολικής αγάπης και ένα ειδικό πεπρωμένο.
15. Αυτό δείχνει άνθρωπο που αγαπά την ανεξαρτησία και κάνει ό, τι θέλει.
16. Ο ιδιοκτήτης αυτού θέλει να τους βάλει όλους στην οικογένειά του.
17. Αυτό σημαίνει δελεάστρια, συγκλονιστική και σκανδαλώδη συμπεριφορά. Αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν την ποικιλία.
18. Ευαισθησία απέναντι όλων. Φαντασία και πρωτοτυπία.
19. Τάση για ζήλια, λαγνεία και πραγματική αγάπη.
20. Δύσκολοι, επιρρεπείς στην κατάθλιψη.
21. Μεταβλητότητα τόσο της πνευματικής όσο και της αισθηματικής ζωής. Και φυσικά περίπλοκες σχέσεις.
22. Υπογράμμιση στον ερωτισμό, τη σεξουαλικότητα και την απιστία.
23. Ένα καθαρό μυαλό. Η βούληση για την αύξηση τόσο των πνευματικών όσο και των υλικών αγαθών.
24. Εύθραυστη ψυχή και υγεία.
25. Η επιθυμία να αποκτήσει μια παραδοσιακή, ισχυρή οικογένεια. Στην κοινωνία γλυκό και ισορροπημένο άτομο. Αγάπη για μια ήσυχη ζωή και μια τάση για συντηρητικές απόψεις.
Share it:
Reactions:

Σχολιάστε το άρθρο:

1 comments:

  1. Η Γερμανία επιτίθεται στο Στάλινγκραντ !!! Η Γερμανία επιτίθεται στην Μόσχα, και συγκεντρωτικά αποβλέπει στην κατάληψη όλης της Ρωσίας , της Σοβιετίας ….Αυτός είναι ο στόχος της! Η Ουκρανία είναι το προγεφύρωμα …..
    Εβδομήντα χρόνια από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που ξεκίνησε ο Αδόλφος Χίτλερ και υλοποίησαν οι Χιτλερικοί του από όλη την Γερμανία, αυτοί που στο Ρωσικό μέτωπο έβγαζαν φωτογραφίες τις στιγμές που πετούσαν στον αέρα αρπαγμένα, από αυτούς, από την αγκαλιά της Ρωσίδας μάνας τους βρέφη και ως πιάτα σκοποβολής τα πυροβολούσαν με πολεμικά όπλα και τα σκότωναν στον αέρα, αυτοί που σκότωσαν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη, αυτοί που κατέστρεψαν εκατομμύρια σπίτια και περιούσιες, αυτοί που κατασκεύασαν φούρνους για να καίνε μέσα τους, ζωντανούς και νεκρούς τους αιχμαλώτους τους, αυτοί που σκοτώσανε με δηλητηριώδη αέρια σε κλειστούς χώρους χιλιάδες αιχμαλώτους από διάφορες χώρες της Ευρώπης, εδώ και χρόνια, μεθοδικά, επιστημονικά, με Χιτλερική ψυχολογία, με επικεφαλής τα οικονομικά θωρηκτά τους υποσκάπτουν τα ηθικά και κοινωνικά στοιχεία των χωρών που εγκαθίστανται ως επενδυτές, και τις καταλαμβάνουν την μια μετά την άλλη.
    Αυτοί και πάλι οι ελεεινότεροι ολοκλήρου του κόσμου, οι φονιάδες των λαών, καρδαμωμένοι οικονομικά και πολιτικά έχουν ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, μάλιστα έχουν πείσει μέσω προδοτών και πρακτόρων τους πολλές από τις ηγεσίες Δυτικών χωρών να τους επιτραπεί να εξοπλιστούν και στρατιωτικά γιατί έτσι θα τις ελαφρύνουν από δικές τους στρατιωτικές δαπάνες…..ο νοών νοείτω τι μέλλει να γίνει μετά…..ένας λοχίας από το Βερολίνο, μέσω INTERNET θα ρυθμίζει τις υποθέσεις μιας περιφέρειας στην Ελλάδα, ένας λοχαγός πάλι μέσω INTERNET από το Βερολίνο τις υποθέσεις όλης της Πορτογαλίας… και αν του φέρουν αντίρρηση θα κόβει και θα ράβει εις βάρος των κατακτημένων εμπορικές πράξεις σε πρώτη φάση και σε δεύτερη με συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, από αυτά που οι Γερμανοί τώρα κατασκευάζουν θα βάζει φωτιά σε μια επαρχία, έτσι για παραδειγματισμό….

    Η Ελλάδα μας εδώ και καιρό έχει πάψει να είναι Ελλάδα ΜΑΣ, είναι υπόδουλη της Γερμανίας, και σιγά σιγά και των Τούρκων πλιατσικολόγων που μέσω τάχα μου επενδύσεων από Άραβες η και απευθείας αρπάζουν Ελληνική γη με τις υπογραφές προδοτών Ελλήνων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο-γροθιά στη συνείδησή μας! ΠΑΙΔΙΑ χωρίς τετράδια, χωρίς φαγητό, χωρίς φάρμακα...

Μάρω Μπουρδάκου   ΣΚΗΝΕΣ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ...ΣΚΗΝΕΣ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ... ΟΥΓΚΑΝΤΑ..., ένα σχολείο ..600 παι...