GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ: Νεκρός από Τροχαίο στο Γήπεδο Ναυπάκτου

Σύμφωνα με πληροφορίες του o 33χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε πριν το γήπεδο της Να...


Σύμφωνα με πληροφορίες του o 33χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε πριν το γήπεδο της Ναυπάκτου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός της μηχανής χτύπησε στον αυχένα του.

Το ασθενοφόρο μετέφερε τον άτυχο οδηγό στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Ναυπάκτου. nafsclick.blogspot.gr

1 σχόλιο

  1. E.K.A.B.: το ασθενοφόρο ανταποκρίθηκε σε 9 λεπτά στο συμβάν της Ναυπάκτου την Κυριακή 16/2/2014!


    Κατόπιν δημοσιευμάτων σχετικά με τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου 2014 στην Ναύπακτο, κατά το οποίο ύστερα από σφοδρή σύγκρουση 33χρονου μοτοσικλετιστή σε κολώνα υπήρξε τουλάχιστον 20λεπτη καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως η κλήση στο Ε.Κ.Α.Β. για το περιστατικό πραγματοποιήθηκε στις 15:11 και αφού έγινε άμεση διαβίβαση στο πλησιέστερο διαθέσιμο ασθενοφόρο το οποίο ήταν το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Ναυπάκτου, αυτό αφίχθη στο σημείο του συμβάντος στις 15:20!

    Επομένως, βάσει των επίσημων αρχείων καταγραφής του περιστατικού, ο χρόνος ανταπόκρισης του ασθενοφόρου ήταν 9 λεπτά (και όχι 20 που αναφέρεται στα διάφορα ΜΜΕ...) πράγμα που καθιστά προφανές ότι το Ε.Κ.Α.Β. συνεχίζει την απρόσκοπτη τέλεση του κοινωνικού του έργου προς όφελος των πολιτών της χώρας, με τους διασώστες του να διεκπεραιώνουν όλα τα περιστατικά που προκύπτουν (άμεσων και μη), κάνοντας ότι είναι εφικτό για να φτάσουν με τα ασθενοφόρα στα διάφορα συμβάντα.

    θα παρακαλούσαμε όπως δημοσιεύσετε την παραπάνω ανακοίνωση προς αποκατάσταση της πραγματικότητας των περιγραφόμενων γεγονότων.



    Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

    Κεντρική Υπηρεσία:
    Τέρμα Οδού Υγείας
    115 27 Αθήνα
    T.: 213 214 3000
    F.: 213 214 3222
    E.: ekab@ekab.gr
    url:www.ekab.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση