GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται η προσέλευση των Aθηναίων δικηγόρων στις κάλπες

Στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών συνεχίζεται η προσέλευση των Αθηναίων δικηγόρων για την ανάδειξη νέου προέδρου και νέου διοικητικού ...


Στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών συνεχίζεται η προσέλευση των Αθηναίων δικηγόρων για την ανάδειξη νέου προέδρου και νέου διοικητικού συμβουλίου, για την επόμενη τετραετία.
Συνολικά μέχρι τις 2 μ.μ. είχαν προσέλθει να ψηφίσουν 1.726 δικηγόροι, από τους 21.471 εγγεγραμμένους στο ΔΣΑ.
Στην Αθήνα οι δικηγόροι θα ψηφίσουν σε 26 εκλογικά τμήματα τα οποία στεγάζονται στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (Ακαδημίας 60). Στα τμήματα αυτά υπάρχουν 26 κάλπες για τους προέδρους και αντίστοιχες για τους συμβούλους.
Τον ΔΣΑ τον διεκδικούν επτά συνδυασμοί με υποψήφιο πρόεδρο, έξι συνδυασμοί χωρίς υποψήφιο πρόεδρο, ένας μεμονωμένος υποψήφιος πρόεδρος και 280 υποψήφιοι σύμβουλοι.
Μέχρι στιγμής έχουν προσέλθει στον ΔΣΑ για να ψηφίσουν, μεταξύ των άλλων, οι: Προκόπης Παυλόπουλος, Βύρων Πολύδωρας, Κωνσταντίνος Τασούλας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Αντώνης Ρουπακιώτης, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Αργύρης Ντινόπουλος και Δημήτρης Τσοβόλας.
Ακόμη αναμένεται να προσέλθουν πανελλαδικά στις κάλπες 41.980 δικηγόροι για να αναδείξουν τους νέους προέδρους και τα νέα διοικητικά συμβούλια στους 62 από τους 63 δικηγορικούς συλλόγους.
Να σημειωθεί ότι στον Δικηγορικό Σύλλογο Γρεβενών δεν θα διεξαχθούν σήμερα εκλογές λόγω του θανάτου της προέδρου του Συλλόγου.
Οι κάλπες θα κλείσουν με την δύση του ηλίου (18:12), ενώ στους μεγάλους Δικηγορικούς Συλλόγους της Χώρας οι οποίοι αριθμούν πάνω από 2.000 μέλη οι εκλογές θα συνεχιστούν και αύριο Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση