GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Αλβανοί και Ρομά σε υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους

Συνελήφθη στις 8 σήμερα το βράδυ, στην περιοχή της Περιβόλας στην Πάτρα, ζευγάρι που κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα αγοραπωλη...


Συνελήφθη στις 8 σήμερα το βράδυ, στην περιοχή της Περιβόλας στην Πάτρα, ζευγάρι που κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα αγοραπωλησίας βρέφους.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μωρό επιχειρήθηκε να πωληθεί σε γυναίκα αστυνομικό που υποδυόταν την ενδιαφερόμενη, έναντι 2.000 ευρώ ή, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, έναντι 10.000 ευρώ -ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί το ποσό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για μια Αλβανίδα και έναν Ρομά, οι οποίοι εξετάζονται αυτή την ώρα στην Ασφάλεια της Πάτρας, ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα.
Το μωρό, 3,5 ετών περίπου, ήταν υποσιτισμένο. Για το λόγο αυτό, έχει μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο και αναζητούνται οι φυσικοί του γονείς, που οι πληροφορίες λένε ότι είναι Ρουμάνοι Ρομά.
Διαβάστε περισσότερα από thebest.gr εδώ
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση