GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστάτωση στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της Πρέβεζας

Ανάστατοι είναι για μια ακόμη χρονιά οι γονείς των δημοτικών σχολείων της Πρέβεζας σχετικά με το πρόγραμμα Ε.Υ.ΖΗ.Ν. (Εθνική Δράση Υ...


Ανάστατοι είναι για μια ακόμη χρονιά οι γονείς των δημοτικών σχολείων της Πρέβεζας σχετικά με το πρόγραμμα Ε.Υ.ΖΗ.Ν. (Εθνική Δράση Υγείας για τη Ζωή των Νέων) το οποίο ξεκίνησε...
να υλοποιείται και στην περιοχή μας.

Το πρόγραμμα Ε.Υ.ΖΗ.Ν. σχεδιάστηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, για να δίνει στους μαθητές και τους γονείς – κηδεμόνες τους πολύτιμες πληροφορίες για το ρυθμό ανάπτυξης των παιδιών, το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης και την επάρκεια των διατροφικών τους συνηθειών, αναφέρει το σχετικό έντυπο που μοιράστηκε στα σχολεία της Πρέβεζας.

Στο έγγραφο αυτό, ζητείται από τους γονείς να συναινέσουν και να υπογράψουν για τη συμμετοχή των παιδιών τους σε διάφορα τεστ και μετρήσεις προκειμένου να γίνει η αξιολόγηση του παιδιού.

Εχθές πραγματοποιήθηκε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας συζήτηση μεταξύ όλων των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Πρέβεζας προκειμένου να κατατεθούν απόψεις και προτάσεις σχετικά.

Οι γονείς αντιδρούν στο «ηλεκτρονικό φακέλωμα», όπως χαρακτηρίστηκε, των παιδιών, ενώ στην συγκέντρωση έγινε λόγος ακόμα και για αυθαίρετη αποστολή στοιχείων χωρίς την έγκριση και χωρίς να υπάρχει η υπογραφή συναίνεσης του γονέα.

Μάλιστα εχθές έγινε πρόταση προκειμένου να συγκεντρωθούν, αυτή τη φορά υπογραφές, σε κάθε Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, περί μη συναίνεσης συμμετοχής των παιδιών στο πρόγραμμα. Οι υπογραφές αυτές θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο σε ηλεκτρονικές εφημερίδες.

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο και από την άλλη εξαχθούν στοιχεία από την έρευνα τότε αυτό θα φανερώνει ότι τα στοιχεία αυτά θα είναι αναληθή και τα αποτέλεσμα της έρευνας δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

pamepreveza.gr

1 σχόλιο

  1. Όσα και να τάζει η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου από το ψευτοπλεόνασμα, πριν τις εκλογές, για να πάρει ψηφουλάκια από τους εύπιστους, ένα τεράστιο ποσοστό ψηφοφόρων τους δεν πρόκειται να ψηφίσει υποψηφίους ( επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους ) από το χώρο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
    Πάνω από τους μισούς ψηφοφόρους της ΝΔ μετακινούνται ( σε δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές ) σε άλλα κόμματα, ΑΝΕΛ, Χ.Α και λιγότερο Σύριζα. Ενώ η πλειοψηφία των εναπομεινάντων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ κινείται κυρίως προς υποψηφίους Σύριζα και λιγότερο προς ΑΝΕΛ ( κεντρώοι, ψηφοφόροι του πατριωτικού χώρου ). Η ΝΔ κινείται προς το 10% και το ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ γύρω στο 3% !

    Έτσι πολλοί πιστεύουν ότι οι υποψήφιοι της ΝΔ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, καθώς και οι Καμίνης- Μπουτάρης που στήριζαν τα φορομπηχτικά μέτρα, και οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι στο β' γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Η οργή του κόσμου είναι τέτοια, που ακούς ελάχιστους να δηλώνουν φανερά ότι θα ψηφίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Η αποχή, το λευκό, το άκυρο και η ψήφος σε μικρά υβριδικά κόμματα δεν φοβίζει τη συγκυβέρνηση. Μόνο η ψήφος σε Σύριζα, ΑΝΕΛ, Χ.Α και ΚΚΕ τους φοβίζει και τρέμουν. Τόσο καιρό λεηλατούν τους Έλληνες πολίτες. Τώρα τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας και ελπίζουν να μη ψηφίσουμε ! ΟΧΙ ! Θα τους τιμωρήσουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση