GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Κρατούμενος των φυλακών διακινούσε ναρκωτικά και κινητά

Κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα είχε οργανώσει κανονικό… εμπορικό κατάστημα σ...


Κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα είχε οργανώσει κανονικό… εμπορικό κατάστημα στο κελί του ένας 29χρονος Αλβανός που κρατείται ως μέλος κυκλώματος διακίνησης «σκληρών» ναρκωτικών στο νησί της Ζακύνθου!
Ο νεαρός κρατούμενος προμηθευόταν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και κινητά τηλέφωνα και πωλούσε το παράνομο εμπόρευμά του σε συγκρατουμένους του σε υψηλές τιμές, ως τη στιγμή που οι σχετικές πληροφορίες έφτασαν στα αυτιά των σωφρονιστικών.
Με μια αιφνιδιαστική έρευνα στο κελί του, οι φύλακες βρήκαν κρυμμένα στο μπάνιο δέκα συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 52,4 γραμμαρίων, ένδεκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 31,6 γραμμαρίων, δύο μαχαίρια συνολικού μήκους 20 εκατοστών και τρία κινητά τηλέφωνα!
Όλα κατασχέθηκαν και ο 24χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι διενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν πώς έφτασαν στα χέρια του. Σε βάρος του νεαρού κατάδικου σχηματίστηκε δικογραφία για οπλοκατοχή και εισαγωγή ναρκωτικών και κινητών σε κατάστημα κράτησης, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση