GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γεωργία Σαμαρά στο πλευρό της Μυρτούς

Τη συμπαράστασή της στην οικογένεια της Μυρτούς Παπαδομιχελάκη, εκδήλωσε με τον πιο «ζωντανό» και αληθινό τρόπο η σύζυγος του πρωθυπ...


Τη συμπαράστασή της στην οικογένεια της Μυρτούς Παπαδομιχελάκη, εκδήλωσε με τον πιο «ζωντανό» και αληθινό τρόπο η σύζυγος του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το , η κυρία Γεωργία Σαμαρά, βαθιά συγκλονισμένη από την περιπέτεια της 17χρονης κοπέλας αλλά και τον πολύμηνο αγώνα που δίνει για να κερδίσει και πάλι τη ζωή της, την επισκέφτηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης Animus στη Λάρισα όπου βρίσκεται την τελευταία εβδομάδα.
Η κυρία Σαμαρά είχε έλθει σε επαφή με τους υπεύθυνους του Κέντρου και ζητήσει πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της Μυρτούς, ώστε να προγραμματίσει την επίσκεψή της χωρίς να διαταράξει τις θεραπευτικές συνεδρίες της ασθενούς.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, με την κυρία Σαμαρά να αιφνιδιάζει ευχάριστα τη μητέρα της Μυρτούς, κυρία Μαίρη Κοτρώτσου, ζητώντας της να μιλήσουν αλλά και να δει την Μυρτώ.
Πηγή: www.protothema.gr

2 σχόλια

  1. Δεν μας γαμιέσαι κυρία Σαμαρά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρή καριόλα γιατί δεν το κάνεις χωρίς να το ανακοινώσεις; Ξεπουλημένη γυναίκα. Σε βάλανε και σένα να μαζέψεις ψήφους; Θα φάτε καλά προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση