GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Σπείρα «θεριακλήδων» χτυπούσε περίπτερα

Στην Πάτρα μετέφερε τη δράση της μια σπείρα νεαρών «θεριακλήδων» που είχαν ρημάξει τα περίπτερα σε διάφορες περιοχές της Αττικής εδώ...


Στην Πάτρα μετέφερε τη δράση της μια σπείρα νεαρών «θεριακλήδων» που είχαν ρημάξει τα περίπτερα σε διάφορες περιοχές της Αττικής εδώ και ένα χρόνο. Όμως, οι άνδρες της Άμεσης Δράσης Πατρών αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί από τους Αθηναίους συναδέλφους τους και δυο από τα μέλη της συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω.
Ο 22χρονος Έλληνας και ο 27χρονος Αλβανός πιάστηκαν στα πράσα την ώρα που άρπαζαν 150 ευρώ και πακέτα τσιγάρων αξίας 1.000 ευρώ από ένα περίπτερο στο κέντρο της Πάτρας, το οποίο διέρρηξαν αφού πρώτα έβαλαν τη σειρήνα του συναγερμού σε έναν κουβά με νερό που είχαν φέρει μαζί τους για να «πνίξουν» τον ήχο που θα έκανε. Στην κατοχή τους, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και τέσσερα κινητά.
Κατά την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι, μαζί με και δύο ακόμη συνεργούς τους που αναζητούνται, οι δράστες είχαν ξεκινήσει τις διαρρήξεις περιπτώσεις πέρυσι στις 4 Φεβρουαρίου στη Νίκαια. Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν άλλες τέσσερις κλοπές σε περίπτερα στο Κορωπί, τη Νέα Ιωνία, τη Νέα Φιλαδέλφεια και το Περιστέρι με λεία μετρητά και είδη ύψους 25.000 ευρώ, που έγιναν από τις 15 ως τις 26 Ιανουαρίου. Οι δυο συλληφθέντες οδηγηθήκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με την κατηγορία της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών και το αυτοκίνητο του 22χρονου κατασχέθηκε, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση