GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοιχτή επιστολή προς Κυριάκο Μητσοτάκη

Αξιότιμε κύριε υπουργέ Κυριάκο Μητσοτάκη Έστω και τελευταία στιγμή διορθώστε τα λάθη κατά την μοριοδότηση των... δημοτικών αστυνομ...


Αξιότιμε κύριε υπουργέ Κυριάκο Μητσοτάκη
Έστω και τελευταία στιγμή διορθώστε τα λάθη κατά την μοριοδότηση των...
δημοτικών αστυνομικών που βρισκόμαστε στην κινητικότητα.

Τα οποία είναι τα εξής:

Α) Ομοεδρηκότητα... Το 90% των δημοτικών αστυνομικών μπήκαμε με μόρια εντοπιότητας, πλέον έχουμε κάνει σπίτια οικογένειες και για να μην εξοριστούμε ζητάμε το 95% δημ. αστυνομικών μόρια ομοεδρηκότητας, αλλά, δυστυχώς, κύριε υπουργέ εθελοτυφλείτε!

Β) Αλλαγή στου συντελεστή που πολλαπλασιάζουμε το πτυχίο ΠΕ-ΤΕ από 0.5 σε 20 και στους ΔΕ απο 1 σε 10 δεν γίνεται π.χ δεν γίνετε βαθμό 8 με τον βαθμό 6 να έχει ένα μόριο διαφορά την ώρα που μια σειρά δημ. αστυνομικών που μπήκε το 2010 παίρνουν 20 μόρια επειδή είχαν δικαίωμα ένστασης στον ΑΣΕΠ.

Γ) Κοινωνικά κριτήρια . Είναι ο μόνος διαγωνισμός στην Ελλάδα που έχει γίνει που δεν παίρνουν μόρια παιδιά ,έγγαμοι, πολύτεχνοι!

Δ) Κατάργηση οκταετίας. Εφόσον κακώς την καταργήσατε αλλά αφού το κάνατε θα έπρεπε να πάρουν μόρια οι κάτοχοι των τίτλων ΠΕ-ΤΕ και αυτοί που δεν είχε περάσει οκταετία για αναγνωριστούν τα πτυχία τους να μην πάρουν, θα ήταν πιο δίκαιο.

Με εκτίμηση πρώην Δημοτικός Αστυνομικός

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση