GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιερόδουλη «ξάφρισε» τον πελάτη της!

Μάλιστα, ο πελάτης στάθηκε τυχερός, γιατί το κλεμμένο ποσό βρέθηκε ακέραιο. Ο 60χρονος είχε μόλις εισπράξει το ποσό των 15.650 ευρώ...


Μάλιστα, ο πελάτης στάθηκε τυχερός, γιατί το κλεμμένο ποσό βρέθηκε ακέραιο.
Ο 60χρονος είχε μόλις εισπράξει το ποσό των 15.650 ευρώ και θέλησε να χαρίσει στον εαυτό του λίγη παράνομη διασκέδαση. Δεν φανταζόταν, όμως, πως η 30χρονη με την οποία πίστευε πως θα περνούσε μαγευτικές στιγμές είχε και άλλες… ικανότητες! Μόνο όταν έφυγε, διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά από το παντελόνι του και κατήγγειλε την κλοπή στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Όμως, η ιερόδουλη είχε εξαφανιστεί και οι αστυνομικοί «χτένισαν» την περιοχή για να την εντοπίσουν, πράγμα που κατάφεραν τελικά.
Το χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή της και επιστράφηκε στον 60χρονο, σύμφωνα με την εφημερίδα “Ροδιακή”. Ωστόσο, η «μακρυχέρα» 30χρονη δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
*** Με τα ρούχα τους γεμάτα… είδη διατροφής προσπάθησαν να βγουν από δύο σούπερ μάρκετ στην Κόρινθο, στα οποία είχαν μπει παριστάνοντας τις πελάτισσες, πέντε τσιγγάνες η μικρότερη από τις οποίες μόλις… 11 χρόνων! Ωστόσο, οι υπάλληλοι τις πήραν είδηση και έκλεισαν τις πόρτες ώσπου να φτάσουν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τις συνέλαβαν και επέστρεψαν τα εμπορεύματα στους υπευθύνους των καταστημάτων.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση