GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πελεγκρίνι υποστήριξε πως η Τσέλσι έφυγε νικήτρια χάρη στην τύχη της

Παρά το γεγονός πως η Μάντσεστερ Σίτι έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα και να προσπεράσε...

Παρά το γεγονός πως η Μάντσεστερ Σίτι έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα και να προσπεράσει ξανά την Άρσεναλ, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι υποστήριξε πως: «Χάσαμε απλά τρεις βαθμούς. Έχουμε να διεκδικήσουμε ακόμα 42 πόντους μέχρι το φινάλε».

Βέβαια, αν και παραδέχθηκε το καλό παιχνίδι που έκανε η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στο «Etihad», στάθηκε στις απουσίες της δικής του ομάδας και την τύχη των «μπλε», προφανώς… παραβλέποντας πως είχαν και τρία δοκάρια!

«Η Τσέλσι έπαιξε πολύ καλά κι εμείς είχαμε σημαντικές απουσίες. Πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν ένα παιχνίδι, αλλά θεωρώ πως δεν αξίζαμε να χάσουμε. Η Τσέλσι είχε την τύχη με το μέρος της και πήρε τη νίκη».

Όσον αφορά τα νέα δεδομένα κι αν υπάρχουν τέτοια στην υπόθεση της κατάκτησης του τίτλου, ο κόουτς των «πολιτών» ανέφερε: «Η κούρσα για τον τίτλο παραμένει όπως ήταν και πριν από το ματς. Για την Τσέλσι ήταν σημαντικό να μην μείνει στο -6 από την κορυφή, αλλά παραμένουμε δύο βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση