GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στην Λεμεσό

Ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε περίπτερο στη Λεμεσό. Ένοπλος απαίτησε και πήρε τις εισπράξεις. Εκτιμάται ότι πρόκε...

Ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε περίπτερο στη Λεμεσό. Ένοπλος απαίτησε και πήρε τις εισπράξεις. Εκτιμάται ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη και των... άλλων ληστείων, αφού ο ληστής έφερε το σήμα κατατεθέν του, τη μαύρη περούκα.

Η ληστεία διαπράχθηκε στις 5.35 τα ξημερώματα, όταν άγνωστο πρόσωπο, εισήλθε εντός του περιπτέρου και υπό την απειλή πιστολιού, απαίτησε και πήρε από τον έντρομο υπάλληλο το χρηματικό ποσό των εκατόν ευρώ.

Στη συνέχεια, ο δράστης αφού εξήλθε του περιπτέρου διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο δράστης περιγράφεται ως ύψους 1.85 μ. περίπου, παχουλός, ηλικίας 25 περίπου χρόνων, έφερε περούκα με μαύρα ίσια μακριά μαλλιά και φορούσε μπλούζα μπλε χρώματος με ενσωματωμένη κουκούλα, μπλε παντελόνι, γάντια και κάλυπτε το πρόσωπο του με τη χρήση της φανέλας του.
filoksenos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση