GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπιλ Κλίντον είχε ερωτική σχέση (και) με την Λιζ Χάρλεϊ; Η ηθοποιός διαψεύδει...

Νέες φήμες για τον "γυναικά" Μπιλ Κλίντον. Αυτή τη φορά φέρεται να είχε πολύχρονη σχέση με την διάσημη ηθοποιό Λιζ Χάρλεϊ, παρά...

Νέες φήμες για τον "γυναικά" Μπιλ Κλίντον. Αυτή τη φορά φέρεται να είχε πολύχρονη σχέση με την διάσημη ηθοποιό Λιζ Χάρλεϊ, παράλληλα με την Χίλαρι Κλίντον.
Ο ηθοποιός Tom Sizemore ισχυρίζεται ότι είχε κανονίσει συνάντηση στους δύο, με την ίδια τη 48χρονη σήμερα Χάρλει να διαψεύδει κάθε πληροφορία.




Ο Sizemore που πρόσφατα έκανε απεξάρτηση από τα ναρκωτικά, αναφέρει σε ηχητικό του μήνυμα ότι ο ίδιος ο Κλίντον τον είχε προσεγγίσει για να του αποσπάσει τον αριθμό του τηλεφώνου της Χάρλεϊ, με την οποία ο ηθοποιός είχε παλαιότερα ερωτικό δεσμό.
Το ηχητικό "ντοκουμέντο" δόθηκε στη δημοσιότητα από το Radar Online. Η πληροφορία της σχέσης του πρώην πλανητάρχη με τη βρετανίδα δεν διασταυρώνονται πάντως από πουθενά, πέραν του ιδίου του Sizemore.
Σε tweet της η Χάρλεϊ, έγραψε: "Όλα αυτά είναι γελοιότητες. Εντελώς αναληθή. Η υπόθεση θα περάσει πλέον στα χέρια των δικηγόρων μου".
Πώς ξεκίνησε η ιδιαίτερη φιλία του Κλίντον με τον Sizemore;
Στα γυρίσματα του "Στρατιώτη Ράιαν", ταινία στην οποία έπαιζε ο Sizemore, ο τότε Πλανητάρχης είχε καλέσει τους ηθοποιούς και τον ίδιο τον Spielberg στον Λευκό Οίκο. Μιλάμε για το 1998. Η σχέση πάντως του Sizemore με τη Χάρλει είχε λήξει τρία χρόνια πριν.
Οι ισχυρισμοί του Sizemore ολοκληρώνονται ως εξής: Ο Κλίντον ναύλωσε πτήση από το Λος Άντζελες για να βρεθεί η Χάρλει στον Λευκό Οίκου, όπου και η ίδια πέρασε τέσσερις ημέρες.

Οι μόνες περιπτώσεις κατά τις οποίες Κλίντον και το πάλαι ποτέ μοντέλο, Λιζ Χάρλεϊ φωτογραφήθηκαν μαζί, είναι το 2001 όταν έδωσαν το "παρών" σε πάρτι στη Santa Monica και το 2005 όταν βρέθηκαν σε ένα πάρτι μασκέ.
Το 2010 η Χάρλεϊ δήλωσε ότι θαυμάζει τους ισχυρούς άνδρες σαν τον Μπιλ Κλίντον τον οποίο και ανέφερε σαν παράδειγμα επιτυχημένου ηθοποιού.
"Οι ισχυροί άνδρες μπορούν να είναι σέξι. Λατρεύω τον Κλίντον. Είναι πονηρός αλλά όμορφος και έχει αισθησιακή φωνή", είχε δηλώσει η ίδια.
(Με πληροφορίες από: dailymail, mirror.co.uk)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση