GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παράδειγμα της Κρητικοπούλας που συγκίνησε την Ελλάδα!

Με μία αλτρουιστική πράξη, να σπεύσει στην Κεφαλονιά προκειμένου να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους, η 26χρονη ...


Με μία αλτρουιστική πράξη, να σπεύσει στην Κεφαλονιά προκειμένου να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους, η 26χρονη Άρια Μανιουδάκη, φοιτήτρια από την...
Κρήτη προκάλεσε αίσθηση,κατάφερε να συγκινήσει και να κινητοποιήσει ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Άρια Μανιουδάκη στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού της και ούσα ενεργό μέλος των "Γιατρών του Κόσμου", ταξίδεψε στο χτυπημένο από τους αλλεπάλληλους σεισμούς νησί για να προσφέρει εθελοντική βοήθεια χωρίς να σκεφτεί ούτε λεπτό τον κίνδυνο ενός ενδεχόμενου μετασεισμού.
Το παράδειγμα που έδωσε η όμορφη Κρητικιά, θύμισε σε όλους την αξία του εθελοντισμού και την έμμεση αμοιβή μέσω της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Η φοιτήτρια από την Κρήτη, που μίλησε στο cretalive.gr, κατάφερε να στρέψει το βλέμμα ολόκληρης της Ελλάδας στις ανάγκες του πολύπαθου νησιού βάζοντας το δικό της λιθαράκι στη προσπάθεια που γίνεται για να ανακάμψει.

Η Άρια «επιστρέφει» για να δείξει την εικόνα της Κεφαλονιάς , να μεταδόσει το κλίμα που επικρατεί στο νησί αλλά και το ηθικό των σεισμόπληκτων μέσα από τον δικό της φακό.

Το μήνυμα που στέλνουν οι εικόνες είναι ξεκάθαρο. Όλοι μπορούν να συνδράμουν στην ανακούφιση των κατοίκων του νησιού.

Μάλιστα, η ίδια επιστράτευσε και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε αυτή της την προσπάθεια.

Τι έκανε; Δημοσίευσε φωτογραφία που εικονίζει εμφιαλωμένο νερό που στάλθηκε ως ανθρωπιστική βοήθεια συνοδεύοντας τη με ένα συγκινητικό σχόλιο για την πατρίδα της, την Κρήτη.

H Άρια Μανιουδάκη με την υποδιοικήτρια ΕΚΕΠΥ(πρώην βουλευτή Χανίων), Λίτσα Κουρουπάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση