GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φεύγει το ΙΚΑ Μηχανιώνας - Χωρίς θέρμανση το Κέντρο Υγείας

Σε εγκατάλειψη βρίσκεται ο Δήμος Θερμαϊκού. Και δεν μιλάμε αποκλειστικά για την εικόνα ερήμωσης που δίνει με τα κλειστά και... ανοί...


Σε εγκατάλειψη βρίσκεται ο Δήμος Θερμαϊκού.
Και δεν μιλάμε αποκλειστικά για την εικόνα ερήμωσης που δίνει με τα κλειστά και... ανοίκιαστα μαγαζιά (επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο κάθε μέρα σχεδόν) αλλά για την αλλοπρόσαλλη διαχείριση που εφαρμόζει ο Δήμος αλλά και οι δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμοί.
Το ΙΚΑ Μηχανιώνας που εξυπηρετούσε χιλιάδες εργαζόμενους και επιχειρηματίες από την επόμενη βδομάδα θα μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη (στην περιοχή Μαρτίου) αναγκάζοντας τους Θερμαϊκιώτες να κατεβαίνουν στην Θεσσαλονίκη για διευθέτηση των όποιων συναλλαγών.
Στα σχολεία του Θερμαϊκού πρόσφατα γράψαμε για τις ελλείψεις καυσίμων που παρατηρήθηκαν με αποτέλεσμα γονείς να παίρνουν τα παιδιά τους και οι υπεύθυνοι να τρέχουν να συμπληρώσουν μικροποσότητες πετρελαίου προκειμένου να μην ξεπαγώσουν τα παιδιά.
Στην ίδια απαράδεκτη κατάσταση βρίσκεται και το Κέντρο Υγείας Μηχανιώνας. Εδώ και μέρες οι δεξαμενές έχουν αδειάσει με αποτέλεσμα να μην υπάρχει θέρμανση και οι χώροι να γίνεται προσπάθεια να κρατηθούν σε μια υποφερτή θερμοκρασία με τη χρήση κλιματιστικών.
activistika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση