GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μηνύουν Άδωνι και Βρούτση ο Δήμος και φορείς της Μήλου

Να μηνύσουν τους υπουργούς, Άδωνι Γεωργιάδη και Γιάννη Βρούτση αποφάσισαν μεταξύ άλλων οι κάτοικοι της Μήλου που διαμαρτύρονται για ...


Να μηνύσουν τους υπουργούς, Άδωνι Γεωργιάδη και Γιάννη Βρούτση αποφάσισαν μεταξύ άλλων οι κάτοικοι της Μήλου που διαμαρτύρονται για την υποβάθμιση των...

δημοσίων υπηρεσιών Υγείας, μετά την απόφαση κατάργησης του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στο νησί τους...

Σε απόγνωση κάτοικοι και φορείς της Μήλου από την υποβάθμιση των δημοσίων υπηρεσιών υγείας στο νησί.

Πριν λίγες ημέρες, στις 18 Ιανουαρίου, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας για την κατάσταση των υπηρεσιών υγείας και ζητώντας να μην κλείσει το ΙΚΑ στο νησί.

Αποφάσισαν τότε να αποστείλουν ψήφισμα διαμαρτυρίας της Μήλου προς τους: Ιωάννη Βρούτση, Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, Διοικητή του ΙΚΑ και Άδωνη Γεωργιάδη, Υπουργό Υγείας.

Όπως γράφει το naxos-news, οι πολίτες διαπιστώνοντας ότι οι διαμαρτυρίες και οι εκκλήσεις τους δεν βρήκαν ανταπόκριση, αποφάσισαν χθες να μηνύσουν τους υπουργούς, Υγείας και Εργασίας.

Επίσης αποφασίστηκε:

· Συντονισμός με τα νησιά που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με τη Μήλο
· Αντιπροσωπεία στους Υπουργούς και απαίτηση λύσης των προβλημάτων υγείας και ασφάλειας

Για το συντονισμό των παραπάνω ενεργειών ορίστηκε τετραμελής επιτροπή.

Η επιτροπή αποτελείται από τους:

1. Κυπραίο Σταμάτη
2. Μάλλη Γεώργιο
3. Μαρτάκη Γεώργιο
4. Νίνο Φραντζέσκο

O αγώνας εκτός από την πλευρά της διεκδίκησης, έχει και την πλευρά της αλληλεγγύης, έτσι το βράδυ του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται εκδήλωση ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας Μήλου, με εισιτήρια ενίσχυσης και πρωτοβουλία ιδιωτικών φορέων, επιχειρήσεων και εθελοντών.

Ταυτόχρονα, ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μήλου πρόσφερε βοήθεια στους αστέγους της Αθήνας, συγκεντρώνοντας και στέλνοντας στο Ίδρυμα Στήριξης Αστέγων Αθήνας, 55 κιβώτια με ρούχα.

plektani.gr

1 σχόλιο

  1. Δεν έχουν καταλάβει οι κάτοικοι της Μήλου ότι το σύστημα υγείας έχει από καιρό πτωχεύσει. Δεν υπάρχουν χρήματα κύριοι της Μήλου ότι ο παλιός καιρός που η χώρα δαπανουσΕ αυτά τα ποσά. Τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση