GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με προβλήματα ο Αστέρας εν όψει ΠΑΟΚ

Με πέντε απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης εν όψει του εντός έδρας (16/02, 15:00) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στ...

Με πέντε απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης εν όψει του εντός έδρας (16/02, 15:00) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Οι Αρκάδες ανέβασαν τον ρυθμό της προπόνησής τους, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τους Ερνάντεζ, Μπαρτολίνι, Ναβάρο και Κοντοέ που ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Από την πλευρά του, ο Σανκαρέ συνέχισε την θεραπευτική του αγωγή.

Στο σημερινό πρόγραμμα που διήρκησε περίπου δύο ώρες, οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γήπεδο, παιχνίδια τακτικής και κατοχής μπάλας στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια, έπαιξαν συνεχόμενα «διπλά» στο μισό γήπεδο, με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε τέσσερις ομάδες και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το πρωί και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας για το προσεχές παιχνίδ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση