GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βλέπουν» Μαζιώτη πίσω από το αυτοκίνητο-γιάφκα στο Παλαιό Φάληρο

Στον Νίκο Μαζιώτη φαίνεται πως οδηγούν τα ευρήματα από τον οπλισμό που εντοπίστηκε το Σάββατο στο αυτοκίνητο-«γιάφκα» στο Παλαιό Φάλ...


Στον Νίκο Μαζιώτη φαίνεται πως οδηγούν τα ευρήματα από τον οπλισμό που εντοπίστηκε το Σάββατο στο αυτοκίνητο-«γιάφκα» στο Παλαιό Φάληρο.
Σύμφωνα με νέα στοιχεία, ο αντιαρματικός εκτοξευτήρας ρουκετών που βρέθηκε στο κλεμμένο αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο είναι κινεζικής κατασκευής type 69 διαμετρήματος 40mm, ίδιος ακριβώς με αυτόν που είχε βρεθεί σε γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα στην οδό Αιγίνης 8, στην Κυψέλη.
Με απλά λόγια, όλα δείχνουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι πίσω από το κινητό οπλοστάσιο του Παλαιού Φαλήρου βρίσκεται η ομάδα του Νίκου Μαζιώτη. Αυτό τουλάχιστον αφήνουν να εννοηθεί, εμμέσως πλην σαφώς, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής.
Οι επιτελείς συνδέουν τις δύο περιπτώσεις, χωρίς όμως να έχουν εικόνα για το τι ακριβώς σχεδίαζαν και γιατί είχαν εγκαταλείψει το οπλοστάσιο στο κλεμμένο Opel Astra.
Φυσικά, αυτό είναι μόνο ενδεικτικό και όχι αποδεικτικό στοιχείο για το αν είναι ο Μαζιώτης πίσω από αυτή την ιστορία.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση