GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκαρσία: Θέλω να μείνω στον Ατρόμητο

Αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας χαρακτήρισε την ανάδειξη του ως πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 24ης αγωνιστικής της Superleague ο Π...


Αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας χαρακτήρισε την ανάδειξη του ως πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 24ης αγωνιστικής της Superleague ο Πίτου Γκαρσία. Ο Αργεντινός μέσος παρέλαβε σήμερα (14/2) το βραβείο του και τόνισε ότι θέλει να μείνει στους «μπλε», ενώ το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι.
Ο 29χρονος χαφ τόνισε πως η ομάδα του έχασε στις λεπτομέρειες από τον Ολυμπιακό και πως απέδειξε σε αυτό το ματς ότι μπορεί να κοντράρει κάθε αντίπαλο.
«Νομίζω ότι οι φίλαθλοι με ψήφισαν λόγω της πολύ μεγάλης προσπάθειας που έκανε όλη η ομάδα παίζοντας με δέκα από το 15’. Τρέξαμε όλοι μαζί, παλέψαμε όλοι μαζί και αν η προσπάθεια δεν ήταν ομαδική δεν θα έπαιρνα εγώ το βραβείο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε και μου δίνει κίνητρο για το μέλλον», είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής του Περιστεριωτών, που ψηφίστηκε MVP της περασμένης αγωνιστικής, λόγω της απόδοσης του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
«Στο ματς με τον Ολυμπιακό που είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και σε λίγες μέρες θα παίξει με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ χάσαμε στις λεπτομέρειες και δείξαμε ότι μπορούμε να κοντράρουμε στα ίσα οποιονδήποτε αντίπαλο. Θέλω να παραμείνω στην Ελλάδα γιατί είναι πολύ ωραίο να γράφεις ιστορία κι εμείς τα τελευταία χρόνια γράφουμε τις πιο όμορφες σελίδες στην ιστορία του Ατρόμητου», κατέληξε ο Γκαρσία.
Το βραβείο παρέδωσε ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Ευριπιώτης, ο οποίος έχει τραγουδήσει τον ύμνο του συλλόγου. «Συγχαρητήρια στον Πίτου, είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται σε μια ομάδα που τον αγαπάει και του εύχομαι να πάει ακόμη καλύτερα. Στο ματς με τον Αστέρα ήταν καταπληκτικός και πολύ δίκαια τον ψήφισε ο κόσμος. Ο Ατρόμητος φέτος μπορεί να συνεχίζει τη δυναμική του πορεία και γιατί όχι να χτυπήσει τη δεύτερη θέση μέσω των πλέι οφ, άλλωστε η διαφορά του από τον ΠΑΟΚ έχει μειωθεί πια στους δύο βαθμούς» είπε κατά την απονομή ο Κώστας Ευριπιώτης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση